15 maart 2018

Rosenborg voetbalshirts 2018-2019

De huidige kampioen van Noorwegen, Rosenborg, heeft zowel het thuisshirt als uitshirt voor het seizoen 2018-2019 gelanceerd. Kledingsponsor van de Noorse topclub is adidas. De voetbalclub uit Trondheim speelt haar thuiswedstrijden in het Lerkendal stadion. Dit stadion biedt plaats aan 21.400 supporters. Rosenborg is de recordkampioen van Noorwegen. Er spelen enkele bekende spelers bij de club maar veruit de bekendste speler van Rosenborg is Nicklas Bendtner. De Deense nummer 9 zorgt voor de nodige doelpunten. Dankzij deze doelpunten is de club afgelopen seizoen weer kampioen geworden in de Eliteserien. Door deze overwinning is de club in niet alleen tijdens de competitie te zien in deze nieuwe shirts maar worden deze shirts ook gedragen tijdens de Europese wedstrijden in de Champions League en mogelijk de Europa League, al gaan wij er natuurlijk van uit de Rosenborg de Champions League voorronde doorkomt. Jullie ook? Benieuwd naar de shirts van de Noorse kampioen? Check ze hieronder!

Rosenborg thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van Rosenborg is wit van kleur. Het Duitse sportmerk adidas is de ontwerper van het shirt en dit is natuurlijk terug te zien in de bekende adidas strepen op de schouder van het shirt. De kraag is rond met een zwarte rand er omheen. Ook de biezen van de mouwen hebben deze zwarte rand. De rechterkant van de borst bevat het logo van het Duitse sportmerk adidas. Adidas is niet meer weg te denken van het shirt van Rosenborg. Adidas staat de gehele 21e eeuw al op het shirt van de Noorse kampioen. Op de linkerkant van het shirt staat het logo van Rosenborg. Boven dit logo prijken gouden sterren. Deze sterren staan voor de 25 kampioenschappen van de club. Net als in Nederland krijg je in Noorwegen ook per 10 landskampioenschappen een gouden ster op het shirt. De sponsor van Rosenborg is SpareBank 1. Sinds 2008 is SpareBank1 de hoofdsponsor van de club uit Noorwegen. Het thuistenue wordt gecompleteerd door een zwarte broek en witte voetbalkousen.

Rosenborg uit shirt en tenue 2018-2019

Het uitshirt van Rosenborg heeft van adidas hetzelfde template gekregen als het thuisshirt van de club. De basis van het uitshirt is zwart, maar de 3 bekende adidas strepen op de schouders zijn wit. Ook het adidas logo op de rechterkant van de borst is wit van kleur. Bij het uitshirt is het logo van Rosenborg ook op de linkerkant van de borst terug te vinden. De 2 sterren voor de 25 behaalde landskampioenschappen staan ook op dit tenue. De naam van de hoofdsponsor SpareBank1 is op het uitshirt op dezelfde plek te vinden als op het thuisshirt van de club. De naam van de sponsor staat in het wit op het shirt en het logo is ook wit. Natuurlijk wordt bij dit shirt van adidas gebruik gemaakt van de adidas Climalite technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden in de Noorse Competitie. Hierdoor kunnen Bendtner en zijn teamgenoten optimaal presteren tijdens de wedstrijden.

Rosenborg voetbalshirt kopen

Op dit moment zijn de nieuwe voetbalshirts van Rosenborg alleen te koop in de fanshop van de Noorse voetbalclub. Natuurlijk is het wel mogelijk om in onderstaande winkel andere voetbalshirts te kopen. Bekijk het ruime assortiment aan voetbalshirts in de link hieronder! Bij deze shirts is altijd de mogelijk tot bedrukking van het shirt. Directe Levering gegarandeerd!

Scoor uw voetbalshirts in DEZE WINKEL!