Rosenborg BK voetbalshirts 2022-2023

Rosenborg BK en adidas hebben de nieuwe Rosenborg BK voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt de Noorse voetbalclub de Noorse Eliteserien en bekerwedstrijden in 2022-2023. Rosenborg BK eindige vorig seizoen op een vijfde plek, waardoor het geen Europees voetbal speelt. Adidas is 1993 de kledingsponsor van de Noorse club en beide partijen hebben nog een contract tot medio 2025.

Rosenborg BK thuisshirt 2022-2023

Het Rosenborg BK thuisshirt 2022-2023 heeft een standaard adidas template, namelijk het mi License 22 template. Het voetbalshirt is overwegend wit en bevat een brede, zwarte V-hals. Op de schouders bevindt zich een zwart vlak met daarin witte adidas strepen. De logo's staan op de gebruikelijke plekken. Op de rechterborst prijkt het adidas logo in het zwart en de linkerborst bevat de badge van de club. De twee sterren boven het logo verwijzen naar de meer dan 20 (26) landskampioenschappen van de club. Hoofdsponsor Sparebank staat op het midden van het tenue, de linkermouw bevat het logo van subsponsor Salmar en de andere mouw het logo van iBOX. Ter hoogte van de schouders staat het logo van OBOS. Het tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met zwarte adidas strepen.

Rosenborg BK uitshirt 2022-2023

Het Rosenborg BK uitshirt 2022-2023 is zwart en bevat een grijze chevron op de borst. Dit is ook de kleur van de V-hals. De adidas strepen staan in het wit op de schouders en ook alle logo's op het Rosenborg BK uitshirt zijn wit. Deze logo's staan op dezelfde plek als op het Rosenborg BK thuistenue. Het Rosenborg BK uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met witte adidas strepen. Zoals alle adidas voetbalshirts zijn de Rosenborg BK tenues uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Rosenborg BK voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Vechhia, Giampaoli, Børkeeietl, Fiabema, Rogers, Skjelbred, Henriksen, Victor Jensen en nog meer spelers.

Rosenborg BK voetbalshirt bestellen

De adidas Rosenborg BK voetbalshirts 2021-2022  kun je alleen bestellen in de clubshop van de Noorse club. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt of een hoodie van de Noren? Check het exclusief in deze winkel. Hier scoor je al een t-shirt vanaf € 24,95! Directe levering!

 

Rosenborg BK uitshirt 2022-2023