26 maart 2014

Rosenborg voetbalshirts 2014

Afgelopen weekend is het nieuwe Rosenborg thuisshirt door de club en kledingsponsor Adidas officieel gepresenteerd. Volgende week zal al het nieuwe Noorse voetbalseizoen starten. De gepresenteerde voetbalshirts zullen dus dan al gedragen gaan worden. De nieuwe Rosenborg voetbalshirts zijn gebaseerd op het Adidas Condivo 14 template, het meest door Adidas gebruikte template afgelopen jaar. Het nieuwe Rosenborg thuisshirt staat vol met bedrukking van sponsoren, iets wat geheel normaal is bij de voetbalshirts van Scandinavische voetbalteams. Zo staat op het midden van het voetbalshirt in het groot de naam van hoofdsponsor REMA1000. Onder de schouders staat de naam van een andere sponsor: Telenor. Onder de hals staat wederom een sponsornaam gedrukt, dit maal Scandic. Het nieuwe Rosenborg thuisshirt beeld een leeg design uit. Het voetbalshirt is overwegend wit en kent slechts enkele details, onder andere in de vorm van sponsorlogo's. Verder bevat het nieuwe Rosenborg thuisshirt een klein clublogo op de linkerborst. Het voetbalshirt kent een goud met zwarte v-hals. Ook de mouwen kennen details in deze kleuren.

De Adidas trademark strepen lopen over de schouders en mouwen. Het logo van deze kledingsponsor komt terug op de rechterborst. Het Rosenborg thuisshirt wordt aangevuld met een zwart short.

Het uitshirt en 3e shirt van Rosenborg kent eenzelfde design. Enkel in kleuren verschillen de voetbalshirts van elkaar. Het nieuwe uitshirt van Rosenborg is overwegend zwart gekleurd. De zwarte details worden bij dit uitshirt geuit in witte details. Het 3e shirt is overwegend rood gekleurd. Bij dit voetbalshirt worden de gouden details vervangen door rode. Zo zijn de detailkleuren van het 3e shirt van Rosenborg rood en wit. De nieuwe voetbalshirts van Rosenborg zijn verkrijgbaar bij de online voetbalshop van Subside Sports. Check hieronder foto's van het nieuwe Rosenborg thuis-, uit- en 3e voetbalshirt. Subside Sports, het grootste aanbod voetbalmerchandise online!

Koop het hier... en geef hieronder jouw mening!

Rosenborg 2

Rosenborg 1 (1)

Rosenborg 3

Rosenborg 4

Bron foto's: footyheadlines.com