Het nieuwe FC Basel thuisshirt 2013-2014 is vandaag officieel bekend gemaakt door teamkledingsponsor Adidas en de Zwitserse club. In dit nieuwe shirt speelt FC Basel haar thuiswedstrijden in het St. Jakob Park Stadion. Adidas is sinds 2012 teamkledingsponsor van de Zwitserse club en heeft ook dit jaar het nieuwe voetbalshirt ontworpen. Het nieuwe shirt van FC Basel heeft een zelfde template als het nieuwe Bayer Leverkusen 2013-2014 thuisshirt. Het thuisshirt wordt traditioneel gekenmerkt door de kleuren blauw en rood.

Het nieuwe thuisshirt van FC Basel wordt gekenmerkt door de rode en blauwe vlakken op het shirt . Zo is de linkerhelft van  het shirt blauw en de andere helft rood. Voorgaande jaren was dit andersom. De linker mouw is daartegenover weer rood en de andere mouw is blauw. Ook is op de mouw het logo van sponsor Volkswagen te zien. Op de voorkant staat het logo van een andere sponsor, namelijk Novartis. Op de borst is het logo van de Zwitserse club te zien. Op de rechter borst staat het logo van teamkledingsponsor Adidas.

Het nieuwe FC Basel short dat wordt gedragen tijdens thuiswedstrijden is overwegend blauw. De onderkant van het short heeft een rode rand. Op de rechter pijp van de broek is het logo van FC Basel te zien en op de andere pijp het logo van Adidas. De sokken van Adidas zijn overwegend blauw met witte en rode details. Zo loopt er een rode balk over de voor en achter kant. In het wit staat FCB en het logo van Adidas op de kousen. Check hieronder de foto's van het nieuwe FC Basel thuisshirt 2013-2014. Dit voetbalshirt kan je vanaf medio juli/augustus 2013 kopen in de online voetbalshop van Subside Sports. Inclusief FC Basel printing en andere FC Basel merchandising!

Koop het hier... en geef hieronder je mening!

Basel

 

 

 

 

 

Bron foto's:

 AdidasFootball