Rosenborg BK voetbalshirts 2020-2021

Rosenborg BK en adidas hebben afgelopen week de nieuwe voetbalshirts voor 2020-2021 gelanceerd. In deze nieuwe tenues speelt de Noorse club de wedstrijden in de Noorse competitie, de Eliteserien, en de beker gedurende 2020-2021. Beide nieuwe tenues van Rosenborg Ballklubb hebben een standaard template van adidas.

Rosenborg BK thuisshirt 2020-2021

Het Rosenborg BK thuisshirt 2020-2021 is zoals altijd overwegend wit met zwarte accenten. De v-hals van het tenue is zwart en hetzelfde geldt voor de drie strepen van adidas op de schouders en de band aan de onderkant van de mouwen. Op de rechterborst staat het adidas logo in het zwart en de andere borst is uitgerust met het logo van de club uit Trondheim. Boven het logo staan twee sterren. Deze verwijzen naar de 26 landskampioenschappen van de club. Op de voorkant van het tenue staan bovendien de logo’s van Sparebank SMN en Scandic. De achterkant van het voetbalshirt is uitgerust met de logo’s van COOP en MOT. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met witte adidas strepen. De kousen zijn wit met zwarte strepen.

Rosenborg BK uitshirt 2020-2021

Het Rosenborg BK uitshirt voor 2020-2021 is gebaseerd op het Condivo 20 template van adidas. Het tenue is zwart en wordt met name gekenmerkt door de brede adidas EQT v-collar. Dit betreft een brede v-hals, geïnspireerd door de v-hals van de adidas voetbalshirts van mid jaren ’90.  Op de schouders staan witte adidas strepen en ook de uitshirts bevatten een brede band aan de onderkant van de mouwen. De logo’s van de club, de sponsoren en adidas staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met witte adidas strepen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Rosenborg BK tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Helland, Islamovic, Meling, Zachariassen, Holse, Adegbenro en nog meer spelers.

Rosenborg BK voetbalshirt bestellen

De nieuwe Rosenborg BK voetbalshirts voor 2020-2021 kun je alleen bestellen in de clubshop van de Noorse club. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt of een hoodie van de Noren? Check het exclusief in deze winkel. Hier scoor je al een t-shirt vanaf € 24,95! Directe levering!

Rosenborg BK thuisshirt 2020-2021

Rosenborg BK uitshirt 2020-2021