Rosenborg BK voetbalshirts 2023-2024

De Noorse voetbalclub Rosenborg BK en kledingsponsor adidas hebben deze week de nieuwe Rosenborg BK voetbalshirts 2023 officieel gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit Trondheim de Noorse Eliteserien en bekerwedstrijden dit jaar. Vorig seizoen eindigde Rosenborg op de derde plek in de competitie. Ook dit seizoen is adidas weer verantwoordelijk voor de productie en het design van de Rosenborg BK voetbalshirts. Deze functie heeft het Duitse sportmerk al sinds 1993. Sinds 2014 is Sparebank de hoofdsponsor van de Noorse voetbalclub.

Rosenborg BK thuisshirt 2023

Het adidas Rosenborg BK thuisshirt 2023 is weer volledig wit en bevat dit seizoen zowel zwarte als gouden accenten. De ronde hals is goud en hetzelfde geldt voor de taping op de zijkanten van het voetbalshirt. Hier bevindt zich ook een zwart vlak. Ook de adidas strepen op de schouders zijn zwart. Hetzelfde geldt voor alle logo's op het tenue. De rechterborst bevat het adidas logo en de linkerborst het logo van de club. Tussen deze twee logo's prijkt het logo van OBOS en op het midden van het tenue staat hoofdsponsor Sparebank. Op de tenues staan ook de logo's van HENT, Sandic, Altibox en Salmar. Het Rosenborg BK thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan weerszijden witte adidas strepen. De kousen zijn wit met aan de bovenkant zwarte adidas strepen.

Rosenborg BK uitshirt 2023

Het Rosenborg BK uitshirt 2023 is groen met zwarte mouwen. Dit voetbalshirt bevat een ronde hals en de adidas trademark strepen op de schouders zijn wit. Alle logo's op het voetbalshirt zijn wit en staan op dezelfde plek als op het thuistenue. In de nek op de Rosenborg BK voetbalshirts staat dit seizoen de tekst: ''Primus Inter Pares'' (De eerste onder gelijken). Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en groene kousen met contrasterende adidas strepen. Zoals alle adidas tenues zijn de Rosenborg BK voetbalshirts uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

De adidas Rosenborg BK voetbalshirts kun je alleen bestellen in de clubshop van de Noorse club. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt of een hoodie van Rosenborg BL? Check het exclusief in deze winkel.

Rosenborg BK thuisshirt 2023

Rosenborg BK thuisshirt 2023

Rosenborg BK uitshirt 2023

Rosenborg BK uitshirt 2023

Rosenborg BK uitshirt 2023