14 november 2015

Rode Duivels trainingspak 2016-2017

Het nieuwe Rode Duivels trainingspak voor Euro 2016 is vandaag officieel gelanceerd door de KBVB en kledingsponsor Adidas. Deze trainingspakken zullen door sterren als Vertonghen, De Bruyne, Hazard, Nainggolan, Vermaelen, Lukaku en alle andere spelers van België worden gedragen tijdens de trainingen en warming-up voorafgaande aan de Euro 2016 wedstrijden en ter voorbereiding op de kwalificatie- en oefenwedstrijden voor het WK van 2018 gedurende de periode 2016-2017. België en Adidas hebben dit jaar voor een andere kleur gekozen dan de thuisshirts en uitshirt voor Euro 2016, maar wel in stijl van de kleuren van de Belgische vlag. België en de KBVB hebben twee verschillende trainingspakken gelanceerd. Één met sweater en één met een trainingspak.

Rode Duivels trainingspak 2016-2017

Het nieuwe België trainingspak voor Euro 2016 en de periode 2016-2017 is namelijk antraciet grijs gekleurd, tegen het zwarte aan. Het trainingsjack van het pak is geheel donker grijs met rode accenten. Deze rode accenten, gebaseerd op de rode kleur van de vlag van het land, komen terug in de drie strepen van Adidas op de zijkanten van het jack. Bovendien is de boord van de kraag overwegend rood. Ook het logo van de Duitse kledingsponsor, die sinds 2014 kledingsponsor is van alle vertegenwoordigende elftallen, staat in het rood op de rechter borst. De linker borst bevat het logo van de voetbalbond met daaronder hoofdsponsor ING. Het jack is uitgerust met twee zakken met een rits. De trainingsbroek van het nieuwe België trainingspak voor Euro 2016 is ook zwart met aan de zijkanten rode strepen van Adidas. Ook de broek bevat zakken en de logo's van Adidas en de KBVB zijn op de broek geborduurd. De prijs van dit pak is € 90 voor volwassenen en € 80,- voor kinderen.

Rode Duivels training sweater 2016-2017

Daarnaast heeft Adidas voor de Rode Duivels een geheel nieuw soort trainingspak bekend gemaakt. Deze bestaat uit een trainingssweater of top. Deze top wordt gekenmerkt door de hoge hals. Ook zijn op de trainingssweater de logo's van Adidas, de KBVB en de ING vertegenwoordigd. De Adidas strepen aan de zijkanten van de top zijn rood. Wat verder opvalt aan de training top is dat mouwen bij driekwart stoppen en afgesloten worden door een rode strip. Daarna lopen de mouwen van onder door in het antraciet grijs. De mouwen zijn bovendien aan de onderkant uitgerust met een opening, waardoor je je handen kunt doen en dus dienen als een soort handschoenen. Dit Rode Duivels trainingspak wordt gecompleteerd door een zwarte trainingsbroek met aan de zijkanten zilveren strepen en aan de bovenkant een zilveren band. Op de trainingsbroek zijn ook de logo's van de Adidas en de KBVB verwerkt. Verder wordt de trainingsbroek gekenmerkt door de getailleerde pasvorm. De broek valt namelijk strak om de kuiten en enkels. Waar het eerste trainingspak als één pak gekocht kan worden, daar kan je de sweater en trainingsbroek voor dit pak los kopen. De prijs van de sweater is € 75,- en de trainingsbroek heeft een prijs van € 50, waardoor de totale prijs van het pak € 125,- is. Dit trainingspak is alleen beschikbaar voor volwassenen. Beide trainingspakken bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Climacool technologie van Adidas. Deze technologie zorgt voor een optimale prestatie. Check hieronder de foto's van beide pakken. België en Adidas lanceerden ook een speciaal presentatiepak voor 2016-2017.

Rode Duivels trainingspak 2016-2017 kopen

Het nieuwe België trainingspak 2016-2017 kan je vanaf per direct kopen in de officiële Rode Duivels shop. Check hierboven de prijzen! Directe levering en gratis verzending. Wil je liever andere producten van de Rode Duivels of goedkopere producten? Geen probleem. Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast. Laat bijvoorbeeld ook je Rode Duivels voetbalshirt voorzien van de officiële bedrukking van alle sterspelers of een eigen naam en nummer.

Koop alle officiële België voetbalshirts en trainingskleding in

de Rode Duivels shop of in

de België shop!

of scoor hier goedkopere België t-shirts!

Rode -duivels -trainingspak -2016-2017

Training-top-rode-duivels-2016-2017