Retake lanceert trendy Argentinië trui voor het WK van 2018

In de aanloop naar het WK van 2018 lanceert het Engelse sportfashion merk Retake steeds meer items. Wekelijks worden er nieuwe items gelanceerd, die perfect zijn om 1 van de 32 nationale teams mee aan te moedigen. Hiervoor heeft het merk een speciale lijn, namelijk de zogenaamde ‘’TEAM’’ lijn. Deze lijn bestaat uit t-shirts en truien, die qua kleur en design geïnspireerd zijn door de voetbalshirts van het land. Deze week heeft het merk een nieuwe hoodie van Argentinië uitgebracht, een perfecte trui om ‘’La Albiceleste’’ mee aan te moedigen tijdens de wedstrijden op het WK van 2018 in Rusland. In de groepsfase neemt het keurkorps van Jorge Sampaoli het in poule D op tegen Ijsland, Kroatië en Nigeria. Ben je een echte fan van het Argentijnse elftal? Dan mag deze casual hoodie zeker niet ontbreken in je kast! Check hieronder alle details.

Blauwe Argentinie capuchon trui van Retake

Qua kleur heeft Retake niet gekozen voor de kleuren van het thuisshirt van het Argentijns voetbalelftal. Het thuisshirt wordt ook dit jaar gekenmerkt door de licht blauwe en witte banen over het shirt. Daarentegen is de hoodie meer in stijl van verschillende uitshirts, die het Zuid Amerikaanse land in de historie gehad heeft. Vaak waren deze navy blauw. Deze kleur komt dus ook weer terug in de trendy Argentinië team trui van het Engelse sportfashion merk. Het concept van de team lijn van Retake is vrij simpel. Op het midden van de hoodie komt de naam van het land terug: ARGENTINA. Boven en onder de naam van het land bevindt zich een witte, horizontale band, zodat de kleuren van het voetbalshirt van het land toch nog een beetje terug komen in de hoodie. De linker borst bevat een print van een vintage logo van de Argentijnse voetbalbond: AFA (Asociación del Fútbol Argentino). Dit embleem is geïnspireerd door het logo dat de voetbalbond had tijdens de jaren ’70 en ’80, de voor het Argentijnse elftal succesvolle jaren, omdat zowel in 1978 als in 1986 het WK werd gewonnen. De hoodie wordt verder helemaal afgemaakt door een strakke capuchon met touwtjes. Hiermee kan de fit van de hoodie en de trui worden aangepast worden. In een hoodie moet je natuurlijk ook lekker kunnen relaxen. Om die reden is de nieuwe Argentinië trui uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. Verder bestaat de trui van het Zuid Amerikaanse land voor 100% uit katoen, waardoor het lekker zacht aanvoelt.

Naast de team hoodies heeft Retake voor de zomer ook Argentinie team t-shirts gelanceerd. Deze t-shirts hebben hetzelfde design als de hoodie en bevatten een ronde hals. Een extraatje bij deze t-shirts is dat je deze ook kan bestellen met de namen en de nummers sterspelers als Messi, Icardi, Dybala, Aguero en andere sterren op de achterkant van het shirt. Deze t-shirts zijn bovendien wat goedkoper! Wat ons betreft zijn de hoodie en de t-shirts de perfecte items om Argentinië deze zomer tijdens het WK van 2018 mee aan te moedigen. Check ook ons blog over de goedkope Argentinie voetbalshirts en t-shirts!

Argentinie trui met capuchon bestellen.

De Argentinie team hoodie kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. Dit kan alleen voor volwassenen in de maten S, M, L, XL, XXL en 3XL. De prijs van de hoodie is niet super hoog. De trui heeft namelijk een prijs van € 49,95. De t-shirts hebben overigens slechts een prijs van € 26,95 en met de bedrukking van spelers slechts € 31,95. Check ook het overzicht met beschikbare Argentinië producten hiernaast. Directe levering gegarandeerd.

Bestel de nieuwe Argentinië trui van Retake exclusief in deze winkel!