2 november 2017

Goedkoop Argentinië voetbalshirt en t-shirt

We krijgen er vaak vragen over! Voor een voetbalshirt moet je steeds dieper in de buidel tasten. De voetbalshirts, waarin profclubs en landenteams spelen tikken vaak al de € 90,- voor volwassenen aan en voor kinderen zijn deze shirts al vaak ongeveer € 70,-. Dit geldt vooral voor de shirts van merken als adidas, Nike en Puma. Dan zijn de shirts nog geen eens bedrukt met een naam en nummer. Hier komt dan vaak nog eens € 15,- tot € 20,- bij. Er zijn echter genoeg goedkopere alternatieven voor het voetbalshirt. Je kan je favoriete elftal namelijk ook aanmoedigen met een retro shirt of normaal t-shirt. In de aanloop naar het WK bespreken we een aantal van deze alternatieven. Vandaag zetten we de goedkope Argentinië voetbalshirts en t-shirts in het zonnetje! Lees en huiver.

Goedkope Argentinië t-shirts van Retake

Een super goedkoop alternatief voor het Argentinië adidas voetbalshirt zijn de t-shirts van het merk Retake. Dit merk is gespecialiseerd in het produceren van fan t-shirts, welke je al koopt vanaf een prijs van € 24,95. Vooral de zogenaamde team t-shirts van het merk blijken populair te zijn. Deze team t-shirts halen hun inspiratie uit de kleuren van de vlag van het land. Het team t-shit van Argentinië is licht blauw en bevat op de rechter borst een vintage print van de voetbalbond. Op het midden van de t-shirts staat de naam van het land: ARGENTINA. Uniek aan deze t-shirts is dat je deze ook kan bestellen met de naam en het nummer van één van de spelers van het nationale elftal van Argentinië. De t-shirts zijn onder andere beschikbaar met de namen en nummers van spelers als Messi, Icardi, Dybala en natuurlijk Higuain. De prijs van deze prints is echter wel € 5,- duurder. Retake heeft niet alleen deze team t-shirts. Het merk eert ook de wereldsterren van het heden en verleden. Zo heeft het merk verschillende fan t-shirts als ode aan Messi gelanceerd en ook van spelers als Maradona en Batistuta. Deze t-shirts bevatten onder andere een print van het gezicht van één van deze helden. Ook deze t-shirts scoor je vanaf een prijs van € 24,95! Naast deze t-shirts heeft het merk ook sweaters om het Argentijnse elftal mee aan te moedigen. Deze scoor je ook al vanaf € 39,95 in deze SHOP! Alle t-shirts en sweater zijn zowel voor kinderen als volwassenen beschikbaar.

Argentinië COPA Football t-shirts

Ook het Nederlandse sportfashionmerk COPA Football staat bekend om haar kwalitatieve t-shirts, die bovendien wat goedkoper zijn dan de officiële voetbalshirts van het Argentijnse elftal. Een populair item is het zogenaamde aanvoerder t-shirt. Dit captain t-shirt is geïnspireerd door het Argentinië voetbalshirt van de jaren '70 en wordt net als het trikot van het nationale elftal gekenmerkt door de licht blauwe en witte verticale banen over het shirt. Ook de linker borst van dit t-shirt bevat een vintage afbeelding van het logo van de voetbalbond van het land en de linker mouw is uitgerust met een print van een aanvoerdersband, geheel in stijl van de kleuren van de vlag. Hierin staat de kenmerkende C, welke voor ''Capitano'' of ''Captain'' staat. De achterkant van dit t-shirt bevat een nummer 10. Dit is onder andere het rugnummer van Messi en Maradona en dit nummer 10 is geheel in retro stijl. Sterker nog. Het nummer is geïnspireerd door de Argentinië bedrukking van 1986, het jaar waarin het nationale elftal het WK won. Dit populaire capitano t-shirt kan je zowel voor kinderen als voor volwassenen kopen. Deze heeft voor KIDS een prijs van € 32,95 en voor volwassenen een prijs van € 34,95.

Misschien net wel zo'n vet t-shirt als het Capitano t-shirt van Argentinië is het all-over print t-shirt van COPA. Dit t-shirt bevat een all-over print van de spelers van het nationale elftal, voorafgaande aan een wedstrijd in de jaren '70. Deze print bevindt zich over de gehele voorkant van het t-shirt. Dit shirt heeft een prijs van € 39,95 en is alleen voor volwassenen beschikbaar. Scoor de goedkope COPA Football t-shirts in deze winkel of deze SHOP.

Goedkope Argentinië retro voetbalshirts

Ook retro shirts zijn een goedkoper alternatief van het tenue van het Argentijnse elftal. Deze zijn wel iets duurder dan de shirts, die we hierboven besproken hebben. Daarbij moet je vooral denken aan een prijs van tussen de € 50,- en € 70,-. Wat ons betreft mag dat ook wel met retro voetbalshirts, te meer omdat deze geïnspireerd zijn door shirts, waarin het nationale elftal van Argentinië het WK won. Dit was het geval in 1978 en 1986. In 1978 wonnen de Argentijnen het WK in eigen land ten faveure van het Nederlands Eltal. Dit shirt heeft COPA gelanceerd. Dit t-shirt heeft het iconische design en wordt gekenmerkt door de licht blauw en witte banen. Dit shirt is zowel met een ronde hals als met een v-hals beschikbaar en ook met lange mouwen. Het merk TOFFS uit Engeland heeft het shirt van 1986 opnieuw gelanceerd. Dit shirt is vooral populair met de bedrukking van Maradona. Ook hierbij is gebruik gemaakt van de officiële printing, die het elftal destijds ook op het shirt droeg. Het shirt van de jaren '70 heeft een prijs van € 49,95 en van 1986 heeft het shirt een prijs van € 69,95. Beide unieke retro shirts scoor je exclusief in deze SHOP!

Ben je toch op zoek naar het officiële adidas voetbalshirt, waarin Argentinië het WK speelt, check dan ons blog over het Argentinië thuisshirt van 2018-2019.