10 augustus 2021

Red Star Paris voetbalshirts 2021-2022

De Franse voetbalclub Red Star Paris en kledingsponsor Kappa hebben deze week de nieuwe Red Star Paris voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt de tweede club van Parijs de Championnat National (het derde niveau van Frankrijk) en de Coupe de France wedstrijden in 2021-2022. Vanaf dit seizoen verzorgt Kappa de tenues van Red Star Football Club. Het Italiaanse sportmerk is de opvolger van adidas. Red Star en Kappa tekenden een contract voor de duur van drie seizoenen.

Red Star Paris thuisshirt 2021-2022

Het nieuwe Kappa Red Star Paris thuisshirt 2021-2022 heeft het design van het Ajax voetbalshirt, maar dan in een andere kleurencombinatie. Het tenue bevat een brede verticale witte baan over het midden van het tenue en verder is het tenue volledig groen. Beide delen worden gescheiden door een kartelrand. Verder bevat het thuistenue een ronde witte hals en is in de onderkant van de mouwen een dunne rode lijn verwerkt. Het Kappa logo prijkt in het groen op de rechterborst en de mouwen bevatten dit logo in het wit. De badge van de club staat op de linkerborst. Op deze badge is klittenband verwerkt, waardoor je zelf de mogelijkheid om hier een andere badge met klittenband overheen te plakken. In de clubshop van Red Star Paris heb je de mogelijkheid om badges met een speciale tekst bij te bestellen: "Notre Cœur Notre Force", "Bauer" en "Refugees Welcome". Op het midden van het tenue staat sponsor LinkedOut en in de nek op de achterzijde van het tenue is het logo van DailyPaper aangebracht. Het modemerk is namelijk verantwoordelijk voor het design van de nieuwe Red Star Paris voetbalshirts. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje en wit/groene kousen.

Red Star Paris uitshirt 2021-2022

Het Red Star Paris FC uitshirt 2021-2022 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. De band op het midden van het voetbalshirt is oranje en verder is het tenue bordeaux rood. Ook dit tenue bevat een ''gebroken'' print over de body. De oranje accenten komen ook terug in de band aan de onderkant van de mouwen en de ronde hals. Alle logo's en details staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Dit tenue wordt gecompleteerd door een bordeaux rood voetbalbroekje en bordeaux rode kousen met oranje details.

Red Star Paris voetbalshirt bestellen

De nieuwe Red Star Paris voetbalshirts 2021-2022 kun je vanaf een prijs van € 70,- bestellen in de officiële clubshop van de Franse club. Ben je op zoek naar een retro shirt of retro jack van Red Star Paris? Check het dan in deze winkel!

Red Star Paris voetbalshirts 2021-2022

Red Star Paris thuistenue 2021-2022

Red Star Paris uitshirt 2021-2022

Red Star Paris uitshirt 2021-2022