Red Star Paris voetbalshirts 2019-2020

De Franse cultclub Red Star Paris heeft deze week de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 gelanceerd. De club uit de Franse hoofdstad eindigde op een laatste en twintigste plek en degradeerde daardoor uit Ligue 2. De club staat bekend als een rebellerende en creatieve club en dat komt dit seizoen ook weer tot uiting in het design van de nieuwe voetbalshirts. De nieuwe tenues staan namelijk in het teken van de sfeer in het stadion van de club, het Stade Bauer. Check alle details van de nieuwe Red Star Paris voetbalshirts voor 2019-2020.

Red Star Paris thuisshirt 2019-2020

Red Star Paris is de tegenhanger van stadsgenoot Paris Saint Germain. Waar bij de inmiddels grote broer het geld nooit op is en de selectie meer weg heeft van een verzameling acteurs, regeert bij Red Star Paris FC de romantiek. Red Star Paris is een club van de mensen. Het menselijke komt dit jaar terug in het thema van de voetbalshirts van de underground voetbalshirts. Het is een ode aan de supporters van de club. Helaas is het tenue qua template wel geïnspireerd door een standaard adidas template, namelijk het TIRO19 template. De body van het thuisshirt van Red Star Paris is overwegend groen met dunne, zwarte banen, verdeeld in gradïent puntjes. Het voetbalshirt bevat zwarte adidas trademark strepen aan de zijkanten en ook de mouwen en de V-hals van het tenue zijn zwart. Op de voorkant van het tenue staan ook de logo's van adi, de in 1897 opgerichte club en VICE. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en groene kousen.

Red Star Paris uitshirt 2019-2020

Het nieuwe Red Star Paris FC uitshirt voor 2019-20 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit tenue is echter geheel roze met zwarte details. De drie strepen van adi zijn zwart en ook de toelopende V-hals van het Red Star Paris FC uitshirt zijn zwart. Voor het logo van de club op linkerborst is een retro logo gebruikt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en roze/zwarte kousen.Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Red Star Paris voetbalshirts. Deze tenues werden overigens op een speciale manier gelanceerd. Dit gebeurde namelijk middels Google Street View.

Red Star Paris voetbalshirt kopen

De nieuwe Red Star FC voetbalshirts voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. De prijs van het voetbalshirt is € 80,- en deze is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Of check de vette retro shirts van COPA!

Bestel je Red Star Paris voetbalshirt in deze SHOP!

 

Red Star Paris thuisshirt 2019-2020

Red Star Paris uitshirt 2019-2020