6 augustus 2020

Red Star Paris voetbalshirts 2020-2021

De Franse cultclub Red Star Paris heeft vandaag in samenwerking met adidas de nieuwe Red Star Paris voetbalshirts 2020-2021 officieel gelanceerd. In deze tenues speelt de club uit de Franse hoofdstad de wedstrijden in Ligue 3 en de Franse beker gedurende 2020-2021. Afgelopen seizoen eindigde de club op een vierde plaats en dus speelt de club ook dit seizoen weer op het derde niveau van Frankrijk. Qua design behoren de Red Star Paris tenues in ieder geval tot de Champions League!

Red Star Paris thuisshirt 2020-2021

Qua template heeft het Red Star Paris thuisshirt 2020-2021 het adidas Condivo template. Dit template wordt gekenmerkt door de adidas EQT collar. Deze brede toelopende V-hals gebruikte adidas met name in de voetbalshirts van de jaren '90 en dit seizoen dus ook weer. Ook het Ajax thuisshirt heeft deze kraag. Een ander kenmerk van dit template is de brede band aan de onderkant van de mouwen. Ook deze is op het tenue van Red Star Paris donkergroen. Verder bevat het Red Star Paris thuistenue dit jaar een unieke all-over print. Het ACID FC collective is verantwoordelijk voor het design van deze Toile de Jouy stijl print, welke geïnspireerd is door de antieke vlooienmarkt naast het stadion van de Franse club. De print bevat niet alleen historische kenmerken van de club maar ook van het land Frankrijk, vanaf de 19e eeuw tot nu. De drie adidas strepen staan in het wit op de schouders, het adidas logo prijkt op de rechterborst, sponsor VICE op het midden van het tenue en het clublogo op de linkerborst. Het thusitenue wordt compleet gemaakt door een donkergroen broekje en kousen met witte adidas strepen.

Red Star Paris uitshirt 2020-2021

Het Red Star Paris uitshirt 2020-2021 heeft hetzelfde template en design als het thuisshirt, maar dan in andere kleuren. Het Red Star Paris uitshirt is overwegend wit met een bordeaux rode print. Deze print is ook hetzelfde als op het Red Star Paris thuisshirt. De V-hals is wit en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Op de schouders bevinden zich bordeaux rode adidas strepen en dit is ook de kleur van alle logo's op het tenue. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met bordeaux rode adidas strepen. De tenues zijn ook weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de optimale ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de opvallende Red Star Paris tenues!

Red Star Paris voetbalshirt kopen

De nieuwe Red Star FC voetbalshirts voor 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het tenue is voor volwassenen € 89,95 en voor kinderen € 69,95. Op zoek naar een retro shirt of retro jack van de club? Check het in de onderstaande winkel. 

Bestel je Red Star Paris voetbalshirt in deze winkel! 

of deze SHOP 

of deze SHOP! (inclusief retro shirts)

Red Star Paris thuisshirt 2020-2021

Red Star Paris uitshirt 2020-2021