Red Star FC voetbalshirts 2023-2024

De nieuwe voetbalshirts van Red Star FC zijn met trots gepresenteerd. De voetbalclub uit Parijs heeft dit gedaan in samenwerking met kledingsponsor Kappa, die de rol van Adidas heeft overgenomen sinds 2021, heeft Red Star FC zich voorbereid op een nieuw seizoen in de Franse Championnat National (derde divisie van Frankrijk). Na een succesvol vorig seizoen waarin Red Star FC een indrukwekkende derde plaats behaalde in deze competitie, zijn de verwachtingen hooggespannen voor de komende uitdagingen. Wat deze tenues extra bijzonder maakt, is dat ze zijn ontworpen met de hulp van kunstmatige intelligentie (AI), in samenwerking met ontwerpstudio UVL.

Red Star FC thuisshirt 2023-2024

Het thuisshirt voor het seizoen 2023-2024, ontworpen door Kappa, wijkt qua kleurstelling enigszins af van voorgaande jaren. Een lichtere tint groen dient als basiskleur, met drie witte strepen die verticaal over de romp lopen. De mouwen en de achterkant van het shirt zijn in een egale kleur gehouden. Elke witte streep wordt omringd door een dunne zwarte omlijning, gevolgd door een tweede zwarte lijn aan de binnenzijde van de witte streep. Het kenmerkende Kappa-logo prijkt in opvallend rood aan de rechterzijde van de borst en op beide mouwen. Het logo van sponsor Trust'It is in het zwart centraal op de borst  geplaatst. Het clublogo van Red Star FC is trots gepositioneerd op de linkerborst, waarmee de club identiteit wordt benadrukt.

Red Star FC uitshirt 2023-2024

Het uitshirt voor het seizoen 2023-2024, eveneens ontworpen door Kappa, is een uitdrukking van eenvoud en verfijning. Het shirt is volledig wit en krijgt karakter door onregelmatige blauwe strepen die aan de uiteinden een beetje vervagen. Een bescheiden polokraag draagt bij aan een stijlvolle uitstraling. De blauwe strepen worden zowel op de mouwen als op de rug aangebracht, waardoor een evenwichtig visueel effect ontstaat. Het in het oog springende Kappa-logo verschijnt in rood op de rechterborst en op beide mouwen. Het logo van sponsor Trust'It verschijnt in een donkerblauwe kleur in het midden van de borst. Het clublogo van Red Star FC siert wederom de linkerborst, waarbij de trouw aan de club wordt onderstreept.

De nieuwe Red Star Paris FC voetbalshirts 2023-2024 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Franse voetbalclub. Ben je op zoek naar een retro shirt of retro trainingsjack van Red Star Paris? Check het dan in deze winkel!

Red Star FC voetbalshirts 2023-2024
Red Star FC voetbalshirts 2023-2024
Red Star FC voetbalshirts 2023-2024
Red Star FC voetbalshirts 2023-2024