26 juli 2017

Real Sociedad voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe voetbalshirts van de Spaanse club Real Sociedad zijn inmiddels ook bekend! In deze nieuwe shirt speelt de club van trainer Sacristan de La Liga, Copa del Rey en Europa League wedstrijden gedurende 2017-2018. De club die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio Anoeta eindigde afgelopen seizoen als zesde in de Spaanse competitie en speelt daardoor in de Europa League dit seizoen. Adidas is kledingsponsor van de in 1909 opgerichte club en is dan ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe voetbalshirts van ''Erreala.'' Check hieronder de details van zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt van de Baskische club uit San Sebastian.

Real Sociedad thuisshirt 2017-2018

Het Real Sociedad thuisshirt voor 2017-2018 wordt gekenmerkt door de dunne blauwe en witte verticale strepen over het shirt. Deze strepen lopen ook over de mouwen en deze mouwen worden afgesloten door een witte bies. Ook de ronde hals van het shirt is wit en dit geldt ook voor de drie strepen van adidas over de schouders. Het logo van de Duitse kledingsponsor prijkt op de rechter borst. Het merk verzorgt sinds 2014 de tenues en trainingskleding van de club. Beide partijen hebben een langdurige overeenkomst. De linker borst bevat het logo van de club en sponsor QBAO staat op het midden van de voetbalshirts. De achterkant van het shirt bevat een vintage logo van de club, net onder de hals en op de onderkant van het tenue staat subsponsor KUTXABANK. De achteraknt van het tricot is verder geheel blauw. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje met aan de zijkanten blauwe adidas stripes. De kousen zijn wit met aan de bovenkant een blauwe band en daarboven weer drie adidas streepjes.

Real Sociedad uitshirt 2017-2018

Het nieuwe uittenue van Real Sociedad is dit seizoen overwegend fel rood met navy blauwe details. Deze zijn te vinden in de drie strepen aan de zijkanten, de bis en in de henley collar. Ook de logo's van de club en de hoofdsponsor op het shirt zijn navy blauw. Het tenue van Sociedad wordt compleet gemaakt door een fel rood broekje met aan de zijkanten blauwe adidas stripes. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het nieuwe uittenue.

De nieuwe Real Sociedad tenues zijn zoals alle tenues van adidas uitgerust met de Climacool technologie van het merk. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Vela, José, Illarramendi, Martinez, Juanmi en andere sterspelers.

Real Sociedad voetbalshirt kopen

Het is mogelijk het nieuwe Real Sociedad thuisshirt en uitshirt direct te kopen. Dit kan voor kinderen en volwassenen. Het shirt heeft voor KIDS een prijs van € 69,95 en voor volwassenen € 84,95. In de onderstaande winkels heb je de mogelijkheid het shirt te laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Scoor de nieuwe Sociead voetbalshirts in deze winkel

of deze SHOP