13 juni 2019

Real Sociedad thuisshirt 2019-2020

Real Sociedad en kledingsponsor Macron hebben het nieuwe thuisshirt voor 2019-2020 officieel gelanceerd. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de club uit Baskenland de La Liga en Copa del Rey thuiswedstrijden in het Anoeta-Stadion gedurende dit seizoen. Sociedad eindigde afgelopen seizoen op een negende plek in de Spaanse competitie en viert komend seizoen dat het tien jaar achtereen actief is op het hoogste niveau van Spanje. Macron is sinds de zomer van 2018 kledingsponsor van de club en dit contract duurt in ieder geval nog tot 2021.

Real Sociedad thuis shirt en tenue 2019-2020

Macron en Sociedad hebben een modern tintje gegeven aan de banen op het voetbalshirt van Real Sociedad de Fútbol. De verticale lichtblauwe en witte banen zijn namelijk uitgerust met flitsende, diagonale strepen. De strepen lopen ook door over de mouwen en worden afgesloten door een lichtblauwe band. Verder is het tenue van Real Sociedad uitgerust met een kleine V-hals en opstaande kraag. Op de rechterborst prijkt het logo van Macron in het zwart. Waar voorheen altijd het woordmerk van Macron op de borst stond, is er door het Italiaanse sportmerk besloten om het nieuwe logo op de borst van alle voetbalshirts te plaatsen. Het Macron logo staat in het lichtblauw op de mouwen. De andere borst is uitgerust met het logo van de club. In de nek van het thuisshirt is de vlag van Baskenland verwerkt en de rechtermouw bevat de officiële La Liga badge. De achterkant van het Real Sociedad voetbalshirt is ook uitgerust met het logo van sponsor KUTXABANK. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door witte kousen en blauw/wit gestreepte kousen. Zoals ieder jaar zijn de nieuwe tenues van Macron uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Isak, Oyarzabal, José, Diego Llorente, Moreno, Illarramendi, Juanmi en andere sterren.

Real Sociedad voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Real Sociedad voetbalshirt voor 2019-2020 kun je vanaf medio juli bestellen in de onderstaande winkel. De prijs van het voetbalshirt is € 79,95 en het thuisshirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Check ook goedkopere t-shirts in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel het nieuwste Sociedad shirt altijd in deze SHOP!

of bestel een goedkoop Real Sociedad voetbalshirt in deze winkel!