Real Sociedad voetbalshirts 2022-2023

Real Sociedad en kledingsponsor Macron hebben vandaag de nieuwe Real Sociedad voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Spaanse voetbalclub de La Liga, Copa del Rey en Europa League wedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. Real Sociedad eindigde vorige seizoen op de vijfde plek in de Spaanse competitie en dus speelt de club van trainer Imanol Alguacil dit seizoen in de Europa League. Macron is opnieuw verantwoordelijk voor het design en de productie van de Real Sociedad voetbalshirts. Het Italiaanse sportmerk is sinds medio 2018 de kledingsponsor van ''Erreala'' en het contract loopt in ieder geval nog door tot de zomer van 2027. Cazoo is vanaf dit seizoen de hoofdsponsor van Real Sociedad.

Real Sociedad thuisshirt 2022-2023

Het Real Sociedad thuisshirt 2022-2023 is geïnspireerd door de voetbalshirts van de jaren '90. Het voetbalshirt wordt gekenmerkt door de verticale blauwe en witte banen. De blauwe banen hebben een effect van penseelstreken en ook in deze banen is weer een artistiek design verwerkt. Verder bevat het tenue een zogenaamde mandarijn kraag. Dit betreft een combinatie tussen een diagonale en rechte hals. De kraag is wit met een subtiele blauwe lijn. Dit design komt ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De rechterborst en de mouwen bevatten het logo van Macron en de linkerborst is uitgerust met het logo van de Spaanse club. Rondom dit logo bevindt zich ook een tone-on-tone print van het clublogo. Hoofdsponsor CAZOO staat in een wit vlak op het midden van het Real Sociedad tenue. De binnenkant van de hals bevat een label, waarin het clublogo en de het motto van de club zijn verwerkt: ''REALAREN BIHOTZA'' (Het hart van Real). In de nek op de achterkant van het voetbalshirt prijkt een siliconen badge van de Ikurrina, de vlag van Baskenland. Het Real Sociedad thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten blauwe lijnen, waarin ook het effect van penseelstreken terug komt. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van de club en Macron. De kousen zijn wit met aan de bovenkant een blauwe band en daaronder blauwe horizontale lijnen. Op de kousen staan het logo van Macron en de initialen van de club: RS.

Real Sociedad uitshirt 2022-2023

Het Real Sociedad uitshirt 2022-2023 is dit jaar volledig zwart en wordt gekenmerkt door de dunne horizontale witte lijnen. Het uitshirt bevat een ronde hals met een dunne witte en blauwe lijn. Dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. De logo's van alle sponsors staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het logo van Real Sociedad op de linkerborst betreft een monochroom logo. Het logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van één van de kleuren van het tenue, in dit geval blauw. Het Real Sociedad uitshirt heeft ook dezelfde details aan de binnenkant en achterzijde van de nek. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen. De kousen bevatten aan de bovenkant twee horizontale blauwe en witte banen. 

Zoals alle tenues van Macron Sportswear zijn de nieuwe Real Sociedad voetbalshirts uitgerust met de mPerformance technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Real Socied voetbalshirt bestellen

De Macron x Real Sociead voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels voor volwassenen. Deze voetbalshirts zijn voor volwassenen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL & hebben een prijs van € 89,95. Check ook andere Real Sociedad merchandising in deze winkels. Directe levering!

Bestel het Macron Real Sociedad voetbalshirt direct in de officiële MACRON SHOP

 of in deze SHOP!

Real Sociedad voetbalshirts 2022-2023

Real Sociead thuisshirt 2022-2023