8 november 2019

Het Real Sociedad Reale Arena special edition voetbalshirt

La Liga club Real Sociedad en kledingsponsor Macron hebben vandaag een special edition voetbalshirt gelanceerd ter ere van het gerenoveerde stadion van de club, het Estadio de Anoeta of, zoals het nu heet, de Reale Seguros Arena.. Het stadion is recentelijk gerenoveerd en uitgerust met verschillende nieuwe technologieën. Het tenue is met name een tribuut aan de historie van de club en het stadion, waarin de club sinds 1993 haar thuiswedstrijden speelt.

Nieuwe Real Sociedad voetbalshirt ode aan het Estadio de Anoeta

Het nieuwe Reale Arena Real Sociedad voetbalshirt van Macron is overwegend navy blauw en bevat een gesublimeerde print van de stad Sociedad. In deze print is onder andere het stadion van de club prominent aanwezig en zie je ook de straten van San Sebastian, evenals de Cantabrische Zee en andere hotspots van de stad. Ook de logo's van Macron en de club op de borst zijn lichtblauw. Het Macron hero logo staat ook op de mouwen en de mouwen worden afgesloten door een subtiele lichtblauwe lijn. Verder is het Real Sociedad Estadio de Anoeta voetbalshirt uitgerust met een y-hals. In de hals is ook weer een print verwerkt met de tekst: "Conmemoración inauguración Anoeta 2019", verrwijzend naar het gerenoveerde stadion waarin de club vanaf nu haar wedstrijden speelt. De achterkant van de nek is uitgerust met twee horizontale lijnen met de tekst: ''Donostia – Gipuzkoa.'' Dit betekent San Sebastiaan en de provincie Guipuzcoa in het Baskisch. Het tenue wordt compleet gemaakt door een marineblauw voetbalbroekje met lichtblauwe logo's en lijnen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen. Op de voetbalsokken van Sociedad staan bovendien de initialen van de club. Uiteraard heeft Macron de nieuwe voetbalshirts weer uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het tenue dat in slechts twee wedstrijden gedragen wordt. Vandaag draagt Sociedad het tenue in de thuiswedstrijd tegen Leganés en op 23 november in de uitwedstrijd tegen Real Madrid. Check ook het Real Sociedad thuisshirt van dit seizoen.

Real Sociedad voetbalshirt bestellen

Van dit special edition voetbalshirt zijn er slechts 4.000 geproduceerd. Dit shirt kun je dan ook alleen in de officiële fanshop van de club bestellen. Ben je op zoek naar andere tenues van Sociedad? Check deze dan in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel het nieuwste Sociedad shirt altijd in deze SHOP!

of bestel een goedkoop Real Sociedad voetbalshirt in deze winkel!