Real Sociedad voetbalshirts 2021-2022

Real Sociedad en Macron hebben de nieuwe Real Sociedad voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt Real Sociedad de La Liga, Copa del Rey en Europa League wedstrijden tijdens het seizoen 2021-2022. Macron is ook dit jaar weer de producent van de Real Sociedad tenues. Deze functie heeft het Italiaanse sportmerk sinds de zomer van 2018 en beide partijen hebben nog een contract tot 2026.

Real Sociedad thuisshirt 2021-2022

Het Macron Real Sociedad thuisshirt 2021-2022 bevat dit jaar weer de verticale witte en blauwe banen. De blauwe banen lopen naar de onderkant over in een andere tint blauw en zowel de onderkant als de bovenkant van de banen zijn uitgerust met een gepixelde print. De witte banen bevatten dit effect niet. Het Real Sociedad voetbalshirt is daarnaast uitgerust met een kleine, wat hogere V-hals met daar rondom een zwarte band. Dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. De mouwen zijn overwegend blauw en bevatten ook een print van pixels. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het Macron logo in het zwart en de linkerborst bevat de badge van de club. De binnenkant van de hals is uitgerust met de leus van de club: REALA BARNEAN (letterlijk vertaald: ''Van binnen, vanuit het gevoel, in het hart!'') De achterkant van de hals is uitgerust met de vlag van Baskenland. Het Real Sociedad thuistenue 2021-202 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met daarop in het blauw het Macron logo en een zwarte band aan de zijkanten. De kousen zijn wit met aan de bovenkant een blauwe en zwarte baan.

Real Sociedad uitshirt 2021-2022

Het Macron Real Sociedad uitshirt 2021-2022 is donker roze en wordt gekenmerkt door de v-banen over het tenue. De driehoeken op het tenue bevatten ook een brushed effect. Het Real Sociedad uittenue bevat verder een V-hals met een witte en roze lijn. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuistenue, maar zijn wit. Het logo van Real Sociedad op de linkerborst is dus ook een combinatie van wit en roze. Het uittenue bevat dezelfde details als het thuistenue. De binnenkant van de hals bevat de leus van de club; REALA BARNEAN. De vlag van Baskenland versiert de achterkant. Het Real Sociedad uittenue wordt gecompleteerd door een donker roze voetbalbroekje met witte en roze details. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Alle Macron tenues bevatten dit jaar weer de mPerformance technologie. Dit systeem is in de tof van de tenues verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Real Sociedad voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Isak, David Silva, Oyarzabal, Januzaj, Merino, Illarramendi, Nacho Monreal en nog meer spelers.

Real Sociedad voetbalshirt bestellen

De Macron Real Sociead voetbalshirts 2021-2022 kun je vanaf deze nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95 en deze zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Check ook goedkopere t-shirts in de onderstaande winkels, alsook de nieuwste trainingskleding. Directe levering!

Bestel het Macron Real Sociedad voetbalshirt direct in deze SHOP! 

 of in deze SHOP!

of bestel een goedkoop Real Sociedad voetbalshirt in deze winkel!

 

Real Sociedad thuisshirt 2021-2022

Real Sociedad uitshirt 2021-2022