6 juli 2018

Real Sociedad voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe voetbalshirts van de Spaanse club Real Sociedad zijn bekend! In deze nieuwe shirts speelt Real Sociedad haar wedstrijden in La Liga en Copa del Rey. De club speelt haar thuiswedstrijden in het Estadio Anoeta. In dit stadion zitten iedere wedstrijd 32.000 Basken. De Baskische club speelt dit jaar geen Europees voetbal. Dit komt door de tegenvallende 12e plaats in La liga afgelopen seizoen. Voor het seizoen 2018-2019 speelt Real Sociedad in shirts die ontworpen zijn door Macron. Dit is het eerste jaar dat Macron verantwoordelijk is voor het design van de shirts van de Spaanse club. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe voetbalshirts van Real Sociedad? Check de details hieronder!

Real Sociedad thuis shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het design van de nieuwe voetbalshirts van de Spaanse club is Macron. Het Italiaanse merk neemt de verantwoordelijkheden over van adidas. Die tot dit jaar de kledingsponsor was van de Basken. Net als de afgelopen jaren wordt het thuisshirt van Real Sociedad gekenmerkt blauwe en witten banen die in verticale richting over het shirt lopen. Echter is het grote verschil met afgelopen jaar dat de banen dit jaar breder zijn. De kraag van het shirt is een echte polo kraag. Deze is wit van kleur. Ook de mouwen van het nieuwe thuisshirt zijn wit van kleur. Echter is hier wel een blauw vierkant op te zien waarin het logo van Macron staat. De biesjes van de mouwen hebben een motiefje van dunne streepjes in de kleuren blauw en wit. Op de rechterkant van de borst staat de naam van kledingsponsor Macron en op de linkerkant van de borst is het logo van Real Sociedad te zien. Onder dit logo staat het oprichtingsjaar van de club gedrukt, ‘09’ Het nieuwe thuistenue van de Spaanse club wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en witte voetbalkousen met blauwe details.

Real Sociedad uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van Real Sociedad voor het seizoen 2018-2019 is grijs van kleur. Echter valt het shirt erg op. Dit komt door de details op het shirt. Deze hebben de kleur fel groen. Het shirt is uitgerust met een erg moderne hals. Deze heeft een subtiele groene omlijning. Ook het logo van Macron op de mouwen van het shirt is groen van kleur. De biesjes aan de onderkant van de mouwen zijn ook versierd in de fel groenen kleur. Op de rechterkant van de borst staat de naam van de nieuwe kledingsponsor van de Spaanse club. Macron heeft de verantwoordelijkheden namelijk overgenomen van adidas. Op de linkerkant van de borst staat het logo van Real Sociedad. Dit logo is aangepast aan de kleuren van het shirt. Het nieuwe uittenue van Real Sociedad wordt gecompleteerd door een grijze broek en grijze voetbalkousen.

Real Sociedad voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Real Sociedad voetbalshirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. Het thuisshirt en uitshirt hebben een prijs van € 89,95. Het shirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In de onderstaande webwinkels kan je het Sociedad shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je bovendien andere producten van de club. Check ook het overzicht met Sociedad producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwste Sociedad shirt altijd in deze SHOP!

of bestel een goedkoop Real Sociedad voetbalshirt in deze winkel!