Real Sociedad voetbalshirts 2020-2021

Real Sociedad en Macron hebben vandaag de nieuwe Real Sociedad voetbalshirts 2020-2021 officieel bekend gemaakt. Deze tenues worden door de Spaanse club gedragen in de La Liga en Copa del Rey en Europese wedstrijden gedurende 2020-2021. Ook dit seizoen is Macron weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues van ''Erreala.'' Deze functie heeft het sportmerk sinds 2018 en onlangs verlengden beide partijen het contract tot 2026.

Real Sociedad thuis shirtshirt 2020-2021

Sociedad eindigde afgelopen seizoen als zesde in La Liga en speelt daarom dit seizoen ook in de Europa League. Het nieuwe Real Sociedad thuisshirt 2020-2021 heeft het bekende design en wordt gekenmerkt door de verticale blauwe en witte banen. Deze banen worden dit seizoen gelflankeerd door dunnere, lichtblauwe strepen. Dit design loopt dit seizoen bovendien door over de mouwen. De mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met een witte band, waarin een subtiele blauwe streep verwerkt is. Dit is ook het design van de V-hals van het nieuwe Real Sociedad thuistenue 2020-2021. Zoals ieder jaar bevat het voetbalshirt op de achterkant de vlag van Baskenland. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van Macron en de linkerborst is uitgerust met het clublogo van Real Sociedad. Rondom het logo heeft Macron nog een speciale print aangebracht. Dit betreft een watermerk van de initialen van de club; RS. De linkermouw van het tenue is utigerust met het logo van Reale Segura en de andere mouw bevat de officiële La Liga badge. Op de achterkant van het voetbalshirt prijkt het sponsorlogo van Kutxabank. Een ander detail bevindt zich nog aan de binnenkant van het tenue. Hier staat een zin uit het clublied van Real Sociedad: ''Ampa Tiuri-Urdinar.'' Het thuistenue van Sociedad wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje. De kousen zijn blauw wit/gestreept en beide items bevatten uitingen van de club en Macron. 

Real Sociedad uitshirt 2020-2021

Het Real Sociedad uitshirt 2020-2021 is dit jaar geheel zwart met verschilende oranje accenten. Zo bevat het schuine gedeelte van de hals een oranje band en komt deze kleur ook weer terug in de band rondom de oksels en in de logo's van de club en kledingsponsor Macron. Verder is het nieuwe uittenue van Sociedad uitgerust met een all-over print van ruiten en diagonale strepen, geïnspieerd door de Baskische vlag. De vlag van de Spaanse provincie prijkt op dit tenue ook weer op de achterkant. De binnenkant van dit tenue bevat ook weer een label in de clubkleuren en de zin uit het clublied. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen met oranje details.

Zoals alle tenues van het Italiaanse sportmerk zijn ook de Real Sociedad voetbalshirts uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van zweet en vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Isak, Januzaj, Oyarzabal, Portugues, Merino, Nacho Mondreal en nog meer spelers.

Real Sociedad voetbalshirt bestellen

De Real Sociedad tenues kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is € 84,95 en deze zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Check ook goedkopere t-shirts in de onderstaande winkels. Directe levering!

Bestel het nieuwste Sociedad shirt altijd in deze SHOP!

of bestel een goedkoop Real Sociedad voetbalshirt in deze winkel!

Real Sociedad thuisshirt 2020-2021