Real Sociedad Copa del Rey 2020 finale voetbalshirt

Speciaal ter ere van de Copa del Rey finale op 3 april 2021 hebben Real Sociedad en kledingsponsor Macron een special edition finale voetbalshirt gelanceerd. Dit betreft overigens niet de finale van het seizoen 2020-2021, maar die van vorig seizoen. Vorig seizoen werd de wedstrijd uitgesteld door het coronavirus. Real Sociedad neemt het in La Cartuja in Sevilla op 3 april op tegen Athletic Bilbao, die ook de finalist is van dit seizoen. Er vinden dit seizoen dus twee Copa Del Rey finales plaats. Macron is weer verantwoordelijk voor de productie van deze tenues. Het Italiaanse sportmerk is sinds 2018 de kledingsponsor van de Spaanse La Liga club en beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2026.

Het Real Sociedad Copa Del Rey 2020 Finale voetbalshirt heeft het traditionele design dat we kennen van het thuisshirt, maar dan met wat extra details. Het voetbalshirt wordt gekenmerkt door de dunne blauwe en witte verticale banen. De middelste blauwe band wordt geflankeerd door twee dunnere gouden lijnen. In de blauwe banen is ook een speciale tekst verwerkt. Deze bevat de uitslagen van de wedstrijden die tot de finale geleid hebben. Verder is het voetbalshirt uitgerust met een klassieke witte polokraag met aan de onderkant zowel een gouden als een blauwe lijn. Dit design komt ook weer terug aan de onderkant van de mouwen. Het Macron logo prijkt op de rechterborst en op de mouwen in het goud en op de linkerborst prijkt het clublogo. De onderkant van de mouwen bevatten bovendien de vlag van Baskenland. Deze vlag is ook verwerkt in de nek. De linkermouw is voorzien van het logo van Real Seguros en op de achterkant van het tenue prijkt sponsor Kutxabank. Het Real Sociedad Copa Del Rey special editon tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een brede blauwe taping. Ook de pijpen worden afgesloten door een blauwe band. Op de broekjes staan bovendien de logo's van de club en Macron. De kousen van het nieuwe Real Sociedad special edition tenue zijn blauw/rood gestreept.

Alle tenues van het Italiaanse sportmerk zijn uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het tenue dat alleen tijdens de finale gedragen wordt door spelers als David Silva, Isak, Oyarzabal, Januzaj, Monreal en nog meer spelers of check de Real Sociedad voetbalshirts 2020-2021

Dit nieuwe Real Sociedad special edition voetbalshirt kun je alleen in de officiële clubshop van de Spaanse club bestellen. Ben je op zoek naar een ander Real Sociedad voetbalshirt? Check het in deze SHOP of deze winkel!

Real Sociedad Copa Del Rey finale voetbalshirt 2021