12 juli 2016

Real Sociedad voetbalshirts 2016-2017

Real Sociedad en kledingsponsor Adidas hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2016-2017 officieel bekend gemaakt. In deze nieuws shirts speelt Real Sociedad de La Liga en Copa del Rey wedstrijden gedurende dit seizoen. Real Sociedad eindigde afgelopen seizoen op een negende plaats, waardoor het weer op het hoogste niveau speelt. Adidas is de kledingsponsor van de Spaanse club en vervult deze functie sinds 2014. Afgelopen week werden zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt gelanceerd. We bespreken ze hieronder allebei.

Real Sociedad thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Real Sociedad thuisshirt voor 2016-2017 wordt gekenmerkt door de blauwe en witte verticale banen over het shirt. De voorkant van het shirt bevat twee blauwe horizontale banen en drie witte. Aan de zijkanten bevinden zich dunnere blauwe banen. De zijkanten van het nieuwe shirt van de club die haar thuiswedstrijden in het  Estadio Anoeta speelt, bevatten blauwe Adidas trademark strepen. De rechter borst van het shirt is uitgerust met het logo van Adidas en de andere borst bevat het logo van ''Erreala '' (de bijnaam van de club). Shirtsponsor qbao.com versiert het midden van het voetbalshirt van de Spaanse club. Dit doet het bedrijf ook sinds 2014. De mouwen van het shirt zijn geheel wit, terwijl de achterkant van het shirt van Sociedad blauw is. Aan de bovenkant van de achterkant van het shirt bevindt zich een detail. Hier komt namelijk de vlag van de Baskische stad Sociedad terug. De rechter mouw van het nieuwe shirt van Sociedad bevat de officiële La Liga badge. Het nieuwe Real Sociedad thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten blauwe Adidas strepen. De onderkant van de pijpen zijn ook uitgerust met een dunne blauwe lijn. Bovendien staan de logo's van de Duitse kledingsponsor en de club op de shorts. De kousen hebben dezelfde kleurencombinatie.

Real Sociedad uitshirt 2016-2017

Het Real Sociedad uitshirt voor 2016-2017 is komend seizoen overwegend navy blauw met licht blauwe details. Deze licht blauwe details komen allereerst terug in de drie Adidas strepen over de schouders en mouwen. Bovendien zijn de logo's van de club, Adidas en QBAO.com licht blauw. Ook dit shirt bevat aan de achterkant de vlag van Sociedad. Dit tenue wordt gecompleteerd door een navy blauw voetbalbroekje met licht blauwe details. Ook de kousen hebben dezelfde kleurencombinatie. Check hieronder de foto's van de nieuwe voetbalshirts en tenues van Real Sociedad voor komend seizoen. Deze tenues zijn uitgerust met de Climacool technology van Adidas, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In deze nieuwe tenues schitteren sterren als Vela, Rulli, Reyes, Illaramendi en Banga.

Real Sociedad voetbalshirt kopen

Het nieuwe Real Sociedad shirt kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen in de onderstaande online shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 89,95 en voor kinderen € 79,95. Hier kan je het Sociedad shirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of de bedrukking van jouw favoriete speler. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Villareal shirt in deze STORE

of in deze SHOP!

Real -sociedad -shirt -2016-2017

Real -sociedad -voetbalshirts -2016-2017