16 juli 2018

PUMAS Unam voetbalshirts 2018-2019

De Mexicaanse club PUMAS UNAM heeft de nieuwe tenues voor 2018-2019 officieel gelanceerd. In dit shirt speelt de club de Liga MX wedstrijden gedurende 2018-2019. Nike is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de voetbalshirts van de Mexicaanse club. Beide partijen hebben sinds 2016 een samenwerking. Check hieronder zowel het design van het nieuwe thuisshirt als het nieuwe uitshirt.

Pumas Unam thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe PUMAS UNAM thuisshirt voor 2018-2019 is geïnspireerd door het Nike Vapor template. Dit betekent dat het shirt een diagonale hals bevat, welke naar het midden recht loopt. Deze hals is donker blauw met een gouden taping aan de binnenkant. Deze gouden taping loopt ook door over de achterkant van de nek. In deze taping aan de achterkant is de poema uit het logo van de club verwerkt.  Verder is het nieuwe shirt geheel wit en bevat het tenue diagonale zigzag strepen over de schouders en mouwen. Op de body van het voetbalshirt staat in het groot het logo van de Mexicaanse club. In dit gouden log zijn symbolen van de universiteit van de universiteit van Mexico verwerkt, de Autonomous University of Mexico (UNAM). De rechter borst van het shirt is uitgerust met de swoosh van Nike en daaronder prijkt het logo van DHL. Verder bevat het shirt nog andere sponsoren als Coca Cola, Telcel en Herbalife. Het nieuwe thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met donker blauwe details.

Pumas Unam uitshirt 2018-2019

Het PUMAS Unam uitshirt voor 2018-2019 is dit jaar goud en wordt gekenmerkt door de verticale donker blauwe banen. Deze banen lopen verder over de mouwen. Verder heeft dit shirt hetzelfde template als het thuisshirt. Ook dit is uitgerust met een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. De rechter borst bevat de swoosh van Nike en de andere borst is uitgerust met het logo van de club. Sponsor DHL versiert het midden van van het shirt en daaronder staat Banca Mitel. De binnenkant van dit shirt bevat ook een taping waarin het logo van de Mexicanen verwerkt is. Het uitttenue heeft dit jaar een donker blauw voetbalbroekje en gouden kousen met blauwe details.

Zoals alle Nike tenues zijn de Pumas Unam voetbalshirts dit jaar ook uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het tenue waarin vanaf nu spelers als Mora, Iturbe, Formica, Barrera en andere spelers hun wedstrijden spelen.

Pumas Unam voetbalshirt bestellen

De nieuwe PUMAS Unam voetbalshirts voor 2018-2019 kan je vanaf augustus bestellen in de onderstaande webshops. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 85,- en voor kinderen € 70,-. De tenues zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In deze webwinkels kan je het Pumas UNAM tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe voetbalshirt in deze SHOP!

of deze winkel (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)