14 juli 2016

PUMAS UNAM voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe Pumas UNAM voetbalshirts voor 2016-2017 zijn vandaag officieel gelanceerd door de Mexicaanse voetbalclub en kledingsponsor Nike. In deze shirts speelt Pumas UNAM de wedstrijden in de Mexicaanse competitie gedurende het seizoen 2016-2017. Club Universidad Nacional Autonoma de Mexico is opgericht als universiteiten team in 1954 en speelt de thuiswedstrijden in het Estadio Olímpico Universitario. De club is verbonden aan de Nationale Autonome Universiteit van Mexico (UNAM). Zowel het thuis- als het uitshirt van Pumas UNAM hebben een uniek design en zijn geinspireerd door de bibliotheek van deze universtiteit. De shirts laten onderdelen van deze indrukwekkende muurschilderingen zien. Sinds 2014-2015 is Nike de kledingsponsor van de Mexicaanse club. Pumas behoort met Club America, Cruz Azul en Chivas tot de top van het Mexicaanse voetbal. Ook komend jaar speelt Puma UNAM weer in de hoogste Mexicaanse divisie.

Pumas UNAM thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Pumas UNAM thuisshirt voor 2016-2017 is gebaseerd op de muurschildering van de bibliotheek van de UNAM. Het thuisshirt van Pumas is overwegend goud en heeft het iconische logo van het team in het midden van het shirt. De kop van de Puma wordt omgeven door een grote grafische beeltenis van de muur van de bibliotheek. De ronde hals heeft aan de zij- en achterkant een subtiele donkerblauwe baan. Op de achterkant van de kraag staat de tekst UNAM. Ook staan de namen van de sponsors, Telcel en Herbalife op de achterkant van dit voetbalshirt weergegeven. Op de linkermouw is er plaats voor sponsor Coca Cola en op de rechter staat ICA. De sponsors zijn allen in de donkerblauwe kleur op het shirt aangebracht. De Nike swoosh teken staat op de rechterborst. Onder de oksels loopt er een een donkerblauwe baan naar beneden.

Pumas UNAM uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Pumas UNAM uitshirt voor 2016-2017 is ook geinspireerd door de muurschildering op de bibliotheek van de UNAM. Het uitshirt van Pumas is overwegend navy blauw en heeft goud als tweede kleur. Het logo van Pumas UNAM is prominent op de voorkant van het shirt aanwezig. Het Pumas UNAM shirt heeft een ronde hals en op de achterkant van de kraag staat in het goud UNAM. Tevens zijn de sponsoren telcel en Herbalife op de achterkant te vinden. Coca Cola siert de rechtermouw en ICA de linker. Het Nike logo is op de rechterborst te vinden.

Check hieronder de foto's van de nieuwe voetbalshirts van Pumas UNAM. Zoals alle tenues van Nike zijn de tenues van de Mexicaanse club uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren!

PUMAS UNAM voetbalshirt kopen

Het nieuwe Pumas Unam voetbalshirt kan je vanaf NU kopen in de onderstaande shop online. Het shirt heeft een prijs van € 84,95. In deze shop kan je het voetbalshirt van Pumas Unam laten voorzien van een eigen naam en nummer of de bedrukking van jouw favoriete sterspeler. Directe levering!

Koop het shirt van PUMAS UNAM in deze shop!


Pumas -unam -shirt -2016-2017-thuis

Pumas -unam -uit -shirt -2016-2017