7 januari 2019

Pumas Unam brengt nieuw 3e voetbalshirt uit voor 2019

Pumas Unam heeft weer een nieuw voetbalshirt aan haar collectie toegevoegd. Was het een maand geleden nog een speciaal tenue ter ere van Dodendag, het Dia de Muertos voetbalshirt, dit keer betreft het een nieuw alternatief uitshirt voor 2019. In dit 3e voetbalshirt speelt Club Universidad Nacional de uitwedstrijden in de Mexicaanse Liga MX, de Clausura de uitwedstrijden in 2019. Ook dit seizoen is Nike weer verantwoordelijk voor het design van het tenue van de club uit Mexico Stad. Beide partijen hebben sinds 2014 een samenwerkingsverband. Eerder was Nike ook al in de periode 1995-2002 de kledingsponsor van de Mexicanen. Benieuwd naar het nieuwe 3e shirt? We bespreken het hieronder!

Donker blauw Puma Unam 3e shirt 2019

Het nieuwe Pumas Unam 3e shirt voor 2019 heeft hetzelfde template als het thuisshirt van de Mexicaanse club. Het shirt is overwegend blauw en is geïnspireerd door het Nike Vapor template. Dit betekent dat het shirt een combinatie van een diagonale en rechte hals heeft. Deze hals is overwegend goud. Hetzelfde geldt voor het logo van de club, die groot op het midden van het tenue staat. Het logo van de club wordt gekenmerkt door een afbeelding van een leeuwenkop en in de print op het voetbalshirt bevindt zich weer een print van symbolen. Dit betreft het logo van de nationale autonome universiteit van Mexico (UNAM). Verder is het shirt geheel navy blauw en staan er weer verschillende sponsoren op het tenue. De rechter borst is uitgerust met de swoosh van Nike en daaronder prijkt het logo van hoofdsponsor DHL. De onderkant van het shirt is uitgerust met het logo van Banca Mitel en op de mouwen staan onder andere de logo's van Coca Cola, Berel en ZTE. Op de achterkant van het voetbalshirt staan ook komend seizoen weer de logo's van Telcel, Herbalife en Corona. Het nieuwe Pumas Unam 3e shirt wordt compleet gemaakt door een donker blauw broekje en donker blauwe kousen met gouden details. Uiteraard zijn de nieuwste tenues ook weer uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike.

Check hieronder de afbeeldingen van het nieuwste Pumas Unam voetbalshirt van Nike, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Iturbe, Mora, Arribas, Mozo, Barrera, Malcorra en andere sterspelers. Check bovendien het special edition Dia De Muertos tenue, waarin de club slechts één wedstrijd heeft gespeeld.

Pumas Unam voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Pumas Unam 3e shirt voor 2019 kan je vanaf februari bestellen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt is € 85,- voor volwassenen en het shirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze winkels kan je het tenue van Pumas Unam uiteraard ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Of check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder!

Bestel het nieuwste Pumas Unam voetbalshirt in deze SHOP

of in deze winkel (inclusief goedkope t-shirts en een vette hoodie!)