15 januari 2017

Pumas Unam 3e voetbalshirt 2017-2018

In Mexico hebben bijna alle clubs een nieuw 3e shirt gepresenteerd en dit weekend is er weer een club aan het rijtje toegevoegd. Nike en PUMAS Unam hebben namelijk het nieuwe 3e shirt van PUMAS UNAM voor 2017-2018 gepresenteerd. In dit nieuwe shirt spelen de Mexicanen de wedstrijden in Mexicaanse Liga MX gedurende dit seizoen. We bespreken hieronder het design!

Het nieuwe Pumas UNAM 3e voetbalshirt voor 2017-2018 is overwegend donker blauw en bevat dunne horizontale banen over het shirt. Daarnaast is het shirt uitgerust met een kleine v-hals met aan de achterkant een blauwe band. Onder deze band is een deel van de naam van de club verwerkt. Het logo van Pumas Unam staat zoals altijd als all-over print over het gehele shirt en daarboven staat het logo van hoofdsponsor DHL. De rechter borst bevat de swoosh van Nike en verder staan er nog verschillende andere sponsoren op het shirt zoals Coca Cola, Herbalife, Berel en Telcel. De zijkanten van het shirt zijn ook uitgerust met een speciale strip, welke zorgt voor ventilatie. Het nieuwe Pumas Unam 3e tenue voor 2017-2018 wordt gecompleteerd door een navy blauw voetbalbroekje en navy blauwe kousen. Check hieronder de foto's van het nieuwe shirt en check ook de andere Pumas Unam voetbalshirts.

Alle Nike tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

De nieuwe 3e shirts van Pumas Unam zijn vooralsnog nergens te koop. Wel kan je het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de Mexicaanse club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio Olímpico Universitario in Mexico Stad, kopen in de onderstaande shop. Inclusief de mogelijheid tot officiële bedrukking. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het Pumas Unam shirt in deze online winkel

Pumas -unam -3e -shirt -2017-2018

Pumas -unam -3e -voetbalshirt -2017-2018