17 juli 2016

PAOK Saloniki voetbalshirts 2015-2016

Omdat de PAOK Saloniki voetbalshirts voor 2016-2017 nog niet zijn gelanceerd, bespreken we hieronder de voetbalshirts van 2015-2016. Deze shirts werden op 21 september 2015 gelanceerd en morgelijk worden de nieuwe shirts voor 2016-2017 dus ook pas in september gelanceerd. Dit betekent dat PAOK Saloniki tegen Ajax op 26 juli en 3 augustus in de shirts van 2015-2016 speelt. We bespreken hieronder de designs van deze shirts. Het Italiaanse merk Macron verving destijds Nike als kledingsponsor en is ook komend seizoen de kledingsponsor van de Griekse club, die het in de voorronde van de Champions League opneemt tegen de Amsterdammers.

PAOK Saloniki thuisshirt 2015-2016

Het PAOK Saloniki thuisshirt voor 2015-2016 wordt gekenmerkt door de brede zwarte en witte verticale banen over het shirt. De voorkant van het voetbalshirt is uitgerust met twee zwarte banen en twee witte banen. De rechter mouw van het shirt is zwart en de andere mouw is wit. Beide mouwen bevatten verticale strepen in de clubkleuren van PAOK (zwart en wit). Verder is het thuisshirt van PAOK Saloniki uitgerust met een stijlvolle henley collar met een kleine opstaande kraag. Op de rechter borst staat het logo van Macron, terwijl de trademark tekens van het Italiaanse sportmerk uit Bologna op de mouwen staan. De linker borst bevat het logo van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Toumba Stadion in Thessaloniki. Sportinbet is de hoofdsponsor van de club. Verder bevat de onderkant van het voetbalshirt nog een zwarte band en is aan de binnen- en buitenkant van de kraag de naam van de club verwerkt: PAOK FC.

PAOK Saloniki uit- & camouflage shirt 2015-2016

PAOK Saloniki heeft ook een uitshirt en 3e shirt in 2015-2016. Het uitshirt heeft een vrij simpel design en is wit met zwarte accenten. De zwarte accenten zijn te vinden in crew neck, welke diagonaal naar de linkerkant afloopt. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is zwart, evenals de strip aan de zijkanten van het shirt en een band aan de onderkant van het shirt. De logo's van Macron, de club en Sportingbet staan op dezelfde plek als op het thuisshirt van de Griekse club. Het nieuwe 3e shirt van PAOK heeft een flitsender design dan het uitshirt en wordt gekenmerkt door een zogenaamde camouflage print over de romp van het shirt. Deze legerprint bevat verschillende tinten grijs. Grijs is ook de kleur van de mouwen. Verder bevat het shirt een crew neck met daaronder een v-design en de achterkant van de kraag bevat witte strepen. Ook op dit shirt staan de logo's van de club, Macron en de shirtsponsor op dezelfde plek als op het thuisshirt en uitshirt.

Check hieronder de foto's van de voetbalshirts van PAOK Saloniki van 2015-2016. Zodra de voetbalshirts voor het seizoen 2016-2017 bekend worden gemaakt hebben we weer nieuws!

De nieuwste PAOK Saloniki voetbalshirts scoor je in deze officiële STORE!

of in deze PAOK shop! Paok -salonik -voetbalshirts -2016-2017