Paok Saloniki voetbalshirts 2022-2023

De Griekse voetbalclub Paok Saloniki en kledingsponsor Macron hebben vandaag de nieuwe PAOK Saloniki voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit Thessaloniki de Griekse Super League, beker en Europese wedstrijden in 2022-2023. Vorig seizoen eindigde PAOK Soloniki op de tweede plek achter kampioen Olympiakos. Ook dit jaar is Macron weer de kledingsponsor van PAOK Saloniki. Deze functie heeft het Italiaanse sportmerk sinds medio 2015 kledingsponsor van ''Dikefalos tou Vorra.''

PAOK Saloniki thuisshirt 2022-2023

Het PAOK Saloniki thuisshirt 2022-2023 bevat dit jaar brede verticale zwarte en witte banen. Dit jaar bevatten de banen aan de zijkanten een special effect van diagonale strepen. Verder bevat het thuistenue een ronde hals. De mouwen zijn overwegend wit en de schouders zwart. Op de rechterborst en de schouders prijkt het Macron Hero logo en de linkerborst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor Stoiximan versiert het midden van het tenue. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt een graphic van de clubkleuren van PAOK en staat ook de naam: PAOK FC. De binnenkant van de hals bevat een label, welke zowel het logo van de Griekse club als de naam bevat. Het thuistenue wordt dit jaar gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met zwarte touwtjes en een zwarte baan op de zijkanten. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van de club en Macron. De kousen zijn aan de bovenkant zwart en de onderkant wit.

PAOK Saloniki uitshirt 2022-2023

Het PAOK Saloniki uitshirt 2022-2023 is volledig zwart en bevat een zogenaamde dazzle camouflage print. Dit betreft een patroon van geometrische vormen, die elkaar overlappen. Deze print is geïnspireerd door de contouren van het clublogo. Het uitshirt bevat een ronde hals en alle logo's en details staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen. In sommige uitwedstrijden draagt PAOK Saloniki het alternatieve uitshirt. Het Paok Saloniki 3e voetbalshirt is gemaakt van een speciaal materiaal: windlock. Dit materiaal heeft een nog beter ademend vermogen en is ook lichter. Het 3e voetbalshirt is wit en wordt gekenmerkt door de diagonale zilveren banen. Deze banen vervagen ter hoogte van het midden van het tenue en hebben verschillende breedtes. De logo's van Macron en de Griekse voetbalclub op dit tenue zijn zilver en het logo van Stoiximan is zwart. De logo's en details staan op dezelfde plek als de andere twee tenues. Dit tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen.

PAOK Saloniki vierde wedstrijdshirt 2022-2023

De Griekse voetbalclub heeft volgend seizoen veel shirts om uit te kiezen. Macron, het Italiaanse sportmerk heeft namelijk een vierde wedstrijdshirt gelanceerd. De basiskleur van het nieuwe tricot is paars van kleur en is verder uitgerust met subtiele lijnen in horizontale richting. Het shirt heeft een ronde hals met zwarte omlijning, ook de brede biezen aan de onderkant van de mouwen zijn zwart van kleur. Het logo van Macron staat zowel op de schouders als op de rechterborst. Deze zijn wit van kleur. De clubbadge van PAOK Saloniki staat op de linkerborst en is wit van kleur. De hoofdsponsor van de Griekse topclub is STOIXIMAN. De naam van deze hoofdsponsor staat op de buik van het shirt en is ook wit van kleur. Het nieuwe tenue is compleet paars, ook de broek en de kousen van het tenue hebben deze kleur.

Zoals alle Macron tenues zijn de PAOK Saloniki voetbalshirts gemaakt van Softlock polyester, welke de tenues een retro look geven. In het materiaal is de mPerformance technologie verwerkt, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

PAOK Saloniki voetbalshirt bestellen

De Macron PAOK Saloniki voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De voetbalshirts zijn beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL & hebben een prijs van € 79,-. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de nieuwe PAOK Saloniki tenues in deze SHOP! 

 Paok Saloniki thuisshirt 2022-2023

Paok Saloniki uitshirt 2022-2023

PAOK Saloniki 3e voetbalshirt 2022-2023