25 juli 2018

Paok Saloniki voetbalshirts 2018-2019

PAOK Saloniki en Macron hebben de nieuwe tenues voor 2018-2019 gepresenteerd. In deze shirts speelt de Griekse club de wedstrijden in de Griekse competitie en in Europa gedurende 2018-2019. PAOK eindigde afgelopen seizoen als tweede in de Griekse competitie, waardoor het in ieder geval deelneemt aan de voorronde van de Champions League. Via deze voorrondes gaat de club van trainer Lucescu er alles aan doen om zich te plaatsen voor de groepsfase van het kampioenenbal. Hiervoor moeten drie rondes overleefd worden. Macron is dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe tenues van PAOK Saloniki. Beide partijen hebben sinds 2015 een samenwerkingsverband. Check hieronder alles over het nieuwe thuisshirt en uitshirt!

Paok Saloniki thuisshirt 2018-2019

Het Paok Saloniki thuisshirt voor 2018-2019 heeft het gebruikelijke design. Het shirt is namelijk uitgerust met verticale, zwarte en witte banen. De zwarte banen bevatten dit jaar ook dunnere zwarte strepen. Verder is het thuistenue uitgerust met een ronde hals met een kleine v-opening. De rechter borst en de mouwen bevatten het logo van Macron en sponsor STOIXIMAN versiert het midden van het shirt. De linker borst bevat het logo van de club. In de nek is de naam van de club verwerkt: PAOK FC. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwart/witte kousen. Beide items bevatten uitingen van de Italiaanse kledingsponsor en de Griekse club.

Paok Saloniki uitshirt 2018-2019

Het Paok Saloniki uitshirt voor 2018-2019 is dit jaar geheel grijs en wordt gekenmerkt door het watermerk van de vleugels van de tweekoppige adelaar uit het logo van de club over de body van het shirt. Een ander kenmerk van dit shirt is de klassieke polo kraag en de witte en grijze strepen in de bies aan de onderkant van de mouwen. De logo's van Macron, de club en Stoiximan staan op dezelfde plek als op het thuisshirt, evenals de naam van de club. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een grijs broekje en grijs/witte kousen. Zoals alle tenues van Macron zijn ook deze shirts uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de shirts die vanaf nu gedragen worden door spelers als Canas, Prijovic, Pelkas, Warda, Vierinha, Jaba en nog meer spelers.

PAOK Saloniki shirt bestellen

De PAOK voetbalshirts kan je vanaf medio september bestellen in de onderstaande shop. De shirts hebben een prijs van € 79,95 en kan je laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe PAOK Saloniki voetbalshirt in deze winkel!