Paok Saloniki thuisshirt 2020-2021

De Griekse topclub Paok Thessaloniki heeft deze week haar nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2020-2021 officieel gelanceerd. Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tricot is het Italiaanse sportmerk Macron. Macron is sinds 2015 de trotse kledingsponsor van Paok. De Griekse topclub is op een tweede plek geëindigd in de Griekse competitie. Dit betekent dat de club instroomt in de voorronde van de Champions League. Dit nieuwe thuistenue is te zien tijdens de wedstrijden die gespeeld worden in het Toumbastadion. Nieuwsgierig naar het nieuwe shirt? Check de details hieronder!

Paok Saloniki thuis shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe thuisshirt van Paok Saloniki voor het seizoen 2020-2021 wordt gekenmerkt door de gebruikelijke witte en zwarte banen. Deze lopen in verticale lijn over het shirt. Dit jaar heeft Macron gekozen voor vele dunne strepen. Ook de biezen aan de onderkant van de mouwen hebben de witte en zwarte kleur. Alleen lopen deze in horizontale lijn over het shirt. Het tricot is uitgerust met een moderne ronde hals. Deze is, net als de biezen, zwart met wit van kleur. Ook het logo van Macron komt terug op het shirt. Op de rechterkant van de borst is het juichende mannetje te vinden. Op de linkerkant van de borst prijkt het clublogo van Paok. Dit logo bevat ook de clubkleuren van de Grieken. Namelijk, zwart en wit. Op het midden van het shirt komt hoofdsponsor ‘’STOIXIMAN’’ terug. Het nieuwe thuistenue van Paok wordt gecompleteerd door een zwarte broek en zwarte voetbalkousen.

Check hieronder nog meer foto’s van het nieuwe shirt, dat vanaf nu gedragen gaat worden door sterren als: Vieirinha, Akpom, Misic en al hun teamgenoten.

Paok Saloniki voetbalshirts bestellen

Op dit moment zijn de voetbalshirts van  Paok Saloniki alleen te bestellen in de webshop van de club. Wanneer dit verandert hoort u het meteen. Bent u opzoek naar andere voetbalshirts van verschillende Europese topclubs? Check dan de onderstaande webshop. Hierin is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en rugnummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je favoriete voetbalshirts in DEZE WEBSHOP