5 maart 2018

Paok Saloniki 4e shirt 2017-2018 gelanceerd

De Griekse voetbalclub Paok Saloniki heeft in samenwerking met kledingsponsor Macron een nieuw shirt gelanceerd. Het nieuwe ontwerp is een eerbetoon aan de stad Thessaloniki. Paok Saloniki is één van de topclubs in de Griekse competitie. Op dit moment staat de ploeg onder leiding van Răzvan Lucescu op een tweede plaats in de competitie. Vlak achter de koploper AEK Athene. Veel voetbalfans kennen Paok Saloniki door de fanatieke aanhang die de club heeft. Afgelopen seizoen pakte de club voor het eerst sinds 2003 weer een prijs! In de finale van de beker werd AEK Athene na verlenging verslagen en konden de fanatieke supporters eindelijk weer juichen. De Griekse club heeft ook nog een Nederlands tintje. Oud-Feyenoordspeler Diego Biseswar maakt onderdeel uit van de selectie van de Griekse topclub. In Nederland stond Biseswar bekend als buitenspeler die vaak naar binnen kwam en de keeper verschalkte met een schot in de kruising. Andere topspelers van Paok Saloniki zijn Vierinha, Robert Mak en Aleksandar Prijović. Benieuwd naar het limited edition voetbalshirt van Paok Saloniki? Check de details hieronder!

Paok Saloniki 4e voetbal shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe shirt van Paok Saloniki heeft als basis een grijze kleur. Onder de mouwen loopt een zwarte baan. Ook de biezen van de mouwen zijn zwart van kleur. Het shirt heeft een ronde hals met een bronzen rand er omheen. Ook onder de kraag zijn bronzen accenten te zien. Op de rechterkant van de borst is het logo van de Italiaanse kledingsponsor te zien. Dit logo is ook brons van kleur. De rechterkant van de borst bevat het logo van de club. Om het logo heen staat de volledige naam van de Griekse club op het shirt. De gehele naam van Paok is: Panthessalonikios Athlitikos Omilos Konstantinoupoliton. Shirtsponsor van de Griekse voetbalclub is Stoiximan. Stoiximan staat pas sinds 2017 op het shirt van Paok Saloniki en heeft een contract voor 3 seizoenen. Aan de onderkant van het shirt vormt zich een silhouet van de stad. Dit silhouet is goud van kleur en toont de belangrijkste architectonische gebouwen van Thessaloniki: het stadion van PAOK, de Heptapyrgion, de OTE Tower en de White Tower. Op de achterkant van het shirt is in detail ook de White Tower te vinden. Aan de binnenkant van de onderkant van het shirt staat meerdere malen een Griekse tekst. Deze tekst betekent ‘’Eén stad één team.’’ Het bijzondere tenue van Paok Saloniki wordt gecompleteerd door een zwarte broek en zwarte kousen. Het nieuwe tenue van PAOK zou afgelopen weekend gedragen worden in de wedstrijd tegen Olympiacos. Helaas is deze wedstrijd uitgesteld. Het is niet bekend of Paok Saloniki in de komende wedstrijd tegen Asteras te zien is in dit shirt of dat het shirt wordt bewaard voor de inhaalwedstrijd tegen Olympiacos.

De Paok Saloniki voetbalshirts kan je kopen in de onderstaande winkel. De shirts hebben een prijs van €79,95 en kan je laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Koop het PAOK Saloniki voetbalshirt in deze winkel!