9 september 2017

PAOK Saloniki voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe PAOK Saloniki voetbalshirts zijn inmiddels officieel bekend gemaakt door Macron en de Griekse club. In deze nieuwe shirts speelt PAOK de wedstrijden in de Griekse competitie en beker gedurende 2017-2018. De Grieken hebben zich niet weten te plaatsen voor de groepsfase van de Europa League. In de laatste voorronde werd de club uitgeschakeld door de Zweedse club Östersunds FK. Check hieronder de details van het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt van de club van trainer Lucescu.

Paok Saloniki thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe PAOK Saloniki thuisshirt voor 2017-2018 wordt dit jaar gekenmerkt door de dunne zwarte en witte verticale banen over het shirt. Verder bevat het shirt dit seizoen een kleine, opstaande kraag met y-hals in het zwart. De rechter borst bevat het logo van Macron en de trademark tekens van het merk versieren de schouders. Macron verzorgt sinds 2015 de voetbalshirts en tenues van de Grieken. Vanaf dit seizoen heeft de club een nieuwe shirtsponsor. STOIXIMAN.GR, de grootste gokspecialist in Griekenland, en PAOK bereikten overeenstemming over een driejarig contract. De linker borst bevat het embleem van de club. De achterkant van het shirt is overwegend wit en bevat aan de bovenkant de naam van de club: PAOK FC. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwart/witte kousen.

Paok Saloniki uitshirt 2017-2018

Het uitshirt van PAOK is dit seizoen ook zwart en bevat grijze details in de opstaande kraag, een strip aan de zijkanten van het tenue en een strip aan de onderkant van de mouwen. Ook de logo's van de club en Macron op de borst zijn grijs/zilver. Dit geldt ook voor de trademark tekens van Macron op de mouwen. Ook dit shirt bevat een y-hals. Het uittenue wordt gecompleteerd door een zwart broekje en zwarte kousen.

Paok Saloniki 3e shirt 2017-2018

PAOK Saloniki heeft dit seizoen ook een derde shirt. Dit voetbalshirt is licht blauw en bevat horizontale licht blauwe strepen. Bovendien is het shirt uitgerust met witte details. De ronde hals en opstaande kraag bevatten witte accenten en dit geldt ook voor een strip over de schouders en de bies. De logo's van de club, Macron en Stoiximan staan op dezelfde plek als op het thuis- en uittenue, evenals de naam van de club en de trademark tekens van Macron. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een licht blauw broekje met zilveren details. Ook de voetbalkousen hebben deze kleuren.

De PAOK voetbalshirts kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online winkel. De shirts hebben een prijs van € 79,95 en kan je laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe PAOK Saloniki voetbalshirt in deze winkel!