20 juli 2016

PAOK Saloniki voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe PAOK Saloniki voetbalshirts voor 2016-2017 zijn vandaag bekend gemaakt door Macron en de Griekse club. In deze shirts speelt PAOK Saloniki de wedstrijden in de Griekse competitie en in de Champions of Europa League gedurende 2016-2017. Macron en de Griekse club die het opneemt tegen Ajax in de derde voorronde van de Champions League hebben tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt van de club gelanceerd. We bespreken de drie nieuwe shirts hieronder!

PAOK Salonik thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe PAOK Saloniki thuisshirt voor 2016-2017 wordt gekenmerkt door de zwarte en witte verticale banen over het shirt. De voorkant van het voetbalshirt bevat vier verticale witte banen en drie verticale zwarte banen. De mouwen hebben ook dit design en worden afgesloten door een zwarte bies. Over de schouders en mouwen loopt een zwarte strip, welke geflankeerd wordt door een subtiele gouden lijn. De rechter borst bevat het logo van Macron, terwijl de trademark tekens van het Italiaanse sportmerk uit Bologna op de mouwen staan. De linker borst is uitgerust met het logo van de club. Om dit logo loopt een gouden rand. De gouden details op het nieuwe shirt zijn een verwijzing naar het 90 jarig bestaan dit jaar. De club uit Thessaloniki is namelijk in 1926 opgericht. Een verwijzing naar het oprichtingsjaar en de huidige jaargang zijn ook verwerkt aan de binnenkant van de kraag. In de klassieke polo kraag staan deze jaartallen. Verder staat op de achterkant van het nieuwe thuisshirt net onder de kraag de naam van de club: PAOK FC. Hoofdsponsor SportingBet versiert het midden van het shirt.

PAOK Saloniki uitshirt 2016-2017

Het PAOK Saloniki uitshirt is ook geheel in stijl van de clubkleuren van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Toumba Stadion. Dit shirt wordt gekenmerkt door de witte en zilveren horizontale banen over het shirt. De mouwen bevatten ook horizontale banen, maar deze zijn zwart/wit. Ook dit shirt is uitgerust met een polo kraag. Deze polo kraag is overwegend wit met subtiele zwarte details. Daarnaast loopt er een zwarte lijn over de schouders en mouwen. De logo's van Macron, de club en SportingBet staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit geldt ook voor de naam van de club en de jaartallen.

PAOK Saloniki 3e shirt 2016-2017

Waar het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de club een vrij traditioneel design hebben, heeft het nieuwe 3e shirt een iets flitsender design. Dit shirt is aan de bovenkant navy blauw met loopt naar de onderkant over in een helder blauwe kleur. De overloop in kleuren wordt gecreëerd door een design van zeshoeken. De helder blauwe kleur komt ook terug in de bies aan de onderkant van de mouwen, lijnen aan de achterkant van de kraag en in de v-hals. Ook op dit shirt staan de logo's van de club, SportingBet en Macron weer op dezelfde plek. Bovendien staan aan de binnenkant van dit shirt ook de jaartallen 1926 en 2016.

Check hieronder de foto's van het nieuwe PAOK Saloniki voetbalshirt voor 2016-2017. Deze shirts zullen gedragen worden door spelers als Berbatov, Mak, Matos, Kace, Vitor, Pereyra en nog meer spelers.

De nieuwste PAOK Saloniki voetbalshirts scoor je in deze officiële STORE!

Alle andere nieuwe shirts voor 2016-2017 koop je in deze online shop!


Paok -saloniki -voetbalshirts -2016-2017