Het Paok Saloniki 3e voetbalshirt 2018-2019

De nummer één van Griekenland, PAOK Saloniki, heeft in samenwerking met kledingsponsor Macron een nieuw 3e shirt gelanceerd. In dit voetbalshirt speelt PAOK Saloniki een aantal van de resterende uitwedstrijden in de Griekse Super League, de beker en in Europa dit seizoen. In de Europa League strijdt de Griekse recordkampioen met Chelsea, Bate Borisov en Videoton om een plaats in de volgende ronde. Het nieuwe alternatieve uitshirt is een aanvulling op het eerder dit seizoen gelanceerde thuisshirt en uitshirt van de Grieken. Check hieronder alle details!

Het nieuwe PAOK Saloniki 3e shirt voor 2018-2019 is geheel oranje en wordt gekenmerkt door de diagonale banen in het oranje over het shirt. Deze diagonale banen zijn weer verdeeld in dunne strepen. Het voetbalshirt van PAOK bevat bovendien zwarte details en deze details zijn te vinden in de bies aan de onderkant van de mouwen, de trademark logo’s van Macron op de borst, het logo van het Italiaanse sportmerk op de rechter borst en de v-hals. De linker borst is uitgerust met het embleem van de club en sponsor STOIXIMAN staat op het midden van het tenue. Aan de achterkant van de nek is de naam van de club verwerkt. Het derde tenue van Paok wordt dit jaar compleet gemaakt door een oranje voetbalbroekje met aan de zijkanten een zwarte taping. De kousen zijn ook een combinatie van oranje en zwart. Ook deze tenues zijn weer uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de shirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Warda, Akpom, Karelis, Wernbloom, Prijovic en andere sterspelers. Check ook de andere Paok voetbalshirts voor 2018-2019. Helaas kan je dit voetbalshirt nergens bestellen. Bestel andere voetbalshirts voor 2018-2019 in deze winkel!