Orlando Pirates voetbalshirts 2021-2022

De Zuid Afrikaanse voetbalclub Orlando Pirates heeft in samenwerking met kledingsponsor adidas de nieuwe Orlando Pirates voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt de club uit Johannesburg de Zuid Afrikaanse Premier Soccer League en bekerwedstrijden in 2021-2022. Het nieuwe thuisshirt van ''The Bucs'' heeft het klassieke design en het uitshirt straalt juist de nieuwe energie van de club uit!

Orlando Pirates thuisshirt 2021-2022

Het adidas Orlando Pirates thuisshirt 2021-2022 is dit jaar volledig zwart en bevat een all-over print van de iconische doodskop uit het clublogo over het tenue. De doodskop is bijna niet zichtbaar, omdat deze dezelfde kleur heeft als het tenue. Ook de andere clubkleuren van Orlando Pirates (rood en wit) zijn verwerkt in het tenue. De band aan de onderkant van de mouwen is rood en de adidas strepen op de schouders zijn wit. Bovendien bevat het Orlando Pirates thuistenue een ronde hals. De rechterborst bevat het adidas performance logo en de linkerborst de badge van de in 1937 opgerichte club. Ook dit seizoen prijkt het logo van sponsor VODAFONE weer op het midden van de Orlando Pirates tenues. De linkerbouw bevat het logo van mouwsponsor Carling Black Label Beer. In de nek op de achterzijde van het tenue bevindt zich ook een graphic van de doodskop. Het Orlando Pirates thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met witte adidas strepen aan de zijkanten. De kousen zijn ook zwart met aan de bovenkant witte adidas strepen.

Orlando Pirates uitshirt 2021-2022

Het adidas Orlando Pirates uitshirt 2021-2022 heeft dit jaar een frisse kleur lichtblauw/mint en bevat bovendien witte accenten. De band aan de onderkant van de mouwen is een combinatie van wit/mint en navy blauw en ook het adidas logo op de rechterborst is wit. De adidas strepen op de schouders hebben een donkerdere tint mint. De logo's van alle sponsors en de club staan op dezelfde plek als op het thuistenue en hetzelfde geldt voor de graphic in de nek. Het voetbalbroekje en de kousen van het Orlando Pirates uittenue zijn ook mint met witte en donkerblauwe details. Ook deze voetbalshirts zijn uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Orlando Pirates voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Lorch, Lepasa, Vincent Pule, Sesane, Mhango, Tshobeni, Jele en nog meer spelers.

Vooralsnog kun je de nieuwe Orlando Pirates tenues alleen in de clubshop van de Zuid Afrikaanse club bestellen. Ben je op zoek naar goedkope t-shirts of een hoodie van de club? Check het in deze SHOP

Orlando Pirates voetbalshirts 2021-2022

Orlando Pirates thuisshirt 2021-2022

Orlando Pirates uitshirt 2021-2022

Orlando Pirates tenues 2021-2022