16 juli 2018

Orlando Pirates voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe voetbalshirts van de Zuid Afrikaanse club Orlando Pirates zijn officieel bekend gemaakt door de club uit Johannesburg en adidas. In deze voetbalshirts speelt Orlando Pirates de ABSA Premiership thuiswedstrijden in het Orlando Stadium/Ellis Park gedurende 2018-2019. De club en het Duitse sportmerk lanceerden zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt. Check hieronder alles over beide tenues!

Orlando Pirates thuisshirt 2018-2019

Het Orlando Pirates thuisshirt voor 2018-2019 heeft een opvallend design. Het shirt is grijs en wordt gekenmerkt door de zigzagbanen over de body van het shirt. Deze banen lopen verticaal over het shirt. Verder bevat het shirt de zogenaamde EQT collar van adidas en lopen de drie adidas strepen in het grijs alleen over de schouders van het shirt. Doordat deze banen grijs zijn, vallen deze niet op. De rechter borst is uitgerust met het logo van adidas en de andere borst bevat het logo van de in 1937 opgerichte club. Hoofdsponsor VODACOM versiert het midden van het tenue. Het thuisshirt wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten grijze adidas strepen. De kousen van het thuistenue hebben ook deze kleurencombinatie.

Orlando Pirates uitshirt 2018-2019

Waar het thuisshirt qua design opvallend is, is het uitshirt opvallend door de kleur. Het Orlando Pirates uitshirt voor 2018-2019 is namelijk roze. Verder is het design van het voetbalshirt geïnspireerd door het adidas Condivo 18 template. Dit betekent dat het shirt is uitgerust met horizontale strepen. Deze dunne strepen hebben verschillende diktes en zijn in twee tinten roze op het tenue aanwezig. Het voetbalshirt is uitgerust met een ronde hals met subtiele zwarte lijn. De drie adidas strepen op de schouders en mouwen hebben ook deze kleur. Het Orlando Pirates uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met fel rode accenten. De kousen hebben ook weer deze kleuren.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Orlando Pirates tenues voor 2018-2019. Deze shirts worden vanaf nu gedragen door spelers als Matlaba, Makola, Gabuza, Qualinge, Jele, Sarr en nog meer sterspelers.

Orlando Pirates voetbalshirt kopen

De nieuwe Orlando Pirates voetbalshirts voor 2018-2019 kan je per direct kopen in de onderstaande winkels. Het shirt heeft voor volwassenen een prijs van € 89,95 en voor kinderen is de prijs van zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt € 69,95. Check bovendien andere Orlando Pirates producten in deze winkel! Directe levering gegarandeerd!

Koop de nieuwe Orlando Pirates shirts in in deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

of in DEZE SHOP!