Orlando Pirates voetbalshirts 2020-2021

Orlando Pirates en kledingsponsor adidas hebben de nieuwe Orlando Pirates voetbalshirts 2020-2021 officieel gepresenteerd. In deze tenues speelt de voetbalclub uit Zuid Afrika de wedstrijden in de ABSA Premiership gedurende 2020-2021. De nieuwe tenues van de ‘’Buccaneers’’ staan geheel in het teken van het nieuwe clubembleem van de club uit Houghton. Dit nieuwe logo bestaat enkel en alleen uit een doodskop met daaronder twee gekruiste botten. Voorheen bevatte het logo een schild, een ster en het oprichtingsjaar van de club.

Orlando Pirates thuisshirt 2020-2021

In lijn met het nieuwe clubembleem hebben beide nieuwe Orlando Pirates voetbalshirts een duidelijke look. Het Orlando Pirates thuisshirt 2020-2021 is geheel zwart en wordt gekenmerkt door de witte v-hals en de drie witte adidas strepen over de schouders. De rechterborst bevat het adidas logo en de andere borst de officiële clubbadge. Sponsor Vodacom versiert het midden van het tenue. Het Orlando Pirates thuistenue 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. Op de broekjes staan ook de logo’s van de club en adidas. Bovendien zijn de pijpen aan de onderkant uitgerust met een band met daarin diagonale grijze en zwarte banen. De kousen van het thuistenue zijn zwart met aan de bovenkant zilveren adidas strepen.

Orlando Pirates uitshirt 2020-2021

Voor het eerst in de geschiedenis draagt Orlando Pirates en oranje uitshirt. De kleur verwijst naar het vertrouwen en levendigheid van de teamspirit. Het Orlando Pirates uitshirt 2020-2021 bevat verder een ronde hals en de drie adidas strepen op de schouders zijn zwart. Hetzelfde geldt voor alle logo’s op het tenue. Ook dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje. Het verschil met het broekje van het thuistenue is dat de logo’s op dit short oranje zijn. De kousen van het uittenue zijn oranje met aan de bovenkant zwarte adidas strepen. Ook deze tenues zijn weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie, voor een optimale afvoer van vocht en voor ventilatie.

Last but not least nog een korte reactie van Thandi Merafe, Media Officer bij de club: ‘’Het opvallende design van onze nieuwe tenues laat zien dat onze club nog steeds groeit, met respect voor onze visuele identiteit en het logo. Het resultaat is een tenue dat onze tradities uitstraalt die horen bij onze heritage en ons DNA, maar ook een frisse periode inluidt voor één van de meest populaire clubs van Zuid Afrika.’’ Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Orlando Pirates voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Lorch, Hlatshwayo, Mhango, Zungu, Kavendji en andere spelers.

Vooralsnog kun je de nieuwe Orlando Pirates tenues alleen in de clubshop van de Zuid Afrikaanse club bestellen. Ben je op zoek naar goedkope t-shirts of een hoodie van de club? Check het in deze SHOP

Orlando Pirates voetbalshirts 2020-2021

Orlando Pirates tenues 2020-2021