12 augustus 2016

Orlando Pirates voetbalshirts 2016-2017

Adidas en Orlando Pirates hebben het nieuwe voetbalshirt voor 2016-2017 officieel bekend gemaakt. In deze nieuwe shirts speelt Orlando Pirates de wedstrijden in de Zuid Afrikaanse competitie (ABSA Premiership) gedurende 2016-2017. De club en Adidas presenteerden tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de Pirates. Adrian De Souza van Adidas Zuid Afrika zegt het volgende over de nieuwe shirts: ''We hebben nauw met Orlando Pirates samen gewerkt om stijlvolle shirts te lanceren, welke populair zullen zijn bij de fans en passen bij de club. We bespreken zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt van de club hieronder.

Orlando Pirates thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Orlando Pirates thuisshirt voor 2016-2017 is geheel zwart en bevat dunne pinstripes over het shirt. Verder wordt het nieuwe voetbalshirt van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Orlando Stadion in Ellispark, gekenmerkt door de stijlvolle henley collar. Deze kraag is zilver. Dit geldt ook voor de drie Adidas strepen, welke over de schouders en mouwen lopen. Ook de logo's van de club en Adidas op de borst zijn zilver. De zilveren accenten zijn een verwijzing naar het 80 jarig bestaan volgend jaar.  In het logo van Orlando Pirates staat een zilveren ster. Deze zilveren ster verwijst naar het winnen van de CAF Champions League (de Champions League van Zuid Afrika) in  1996. Op het midden van het shirt prijkt het logo van hoofdsponsor VODAFONE. Het nieuwe thuistenue van de in 1937 opgerichte club wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje met zilveren details. Dit geldt ook voor de kousen.

Orlando Pirates uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Orlando Pirates uitshirt voor 2016-2017 heeft een geheel andere kleur dan vorig seizoen. Het nieuwe shirt is namelijk wit en wordt vooral gekenmerkt door de brede rode band over het midden van het voetbalshirt. Boven deze band bevindt zich een dunnere zwarte band. De rode band komt ook terug aan de onderkant van de achterkant van het shirt. Dit shirt is voorzien van een v-hals en de logo's van de club en Adidas staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het nieuwe uittenue wordt gecompleteerd door een wit short met zowel zwarte als rode elementen. Dit geldt ook voor de kousen.

Check hieronder de foto's van de nieuwe Orlando Pirates tenues. Deze tenues zijn zoals alle tenues van Adidas uitgerust met de Climacool technology van Adidas, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Orlando Pirates voetbalshirt kopen

Het nieuwe Orlando Pirates shirt voor 2016-2017 kan je vooralsnog alleen in de clubshop van de Zuid Afrikaanse club kopen. Andere nieuwe (exotische) shirts voor 2016-2017 koop je in de online shop van Subside Sports!

Orlando -pirates -thuis -shirt -2016-2017

Orlando -pirates -uit -shirt -2016-2017