18 juli 2017

Orlando Pirates voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe voetbalshirts van de Zuid Afrikaanse club Orlando Pirates zijn vandaag officieel bekend gemaakt door de club en kledingsponsor adidas. In deze nieuwe shirts speelt de club de Premier Soccer League wedstrijden en bekerwedstrijden gedurende 2017-2018. Check hieronder de details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de Zuid Afrikaanse club, die afgelopen seizoen als elfde eindigde in de competitie en haar thuiswedstrijden speelt in Ellispark in Johannesburg.

Orlando Pirates thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Orlando Pirates thuisshirt voor 2017-2018 is zoals altijd overwegend zwart en is gebaseerd op het TANGO template van adidas. Dit betekent dat de drie strepen van het sportmerk alleen over de rechter schouder lopen. Bovendien lopen deze banen niet horizontaal over de schouders en mouwen, maar verticaal. Bovendien zijn de strepen breder. Dit design zagen we eerder terug in veel adidas voetbalshirts in de jaren '90. Het shirt is verder uitgerust met een v-hals met daaronder direct het adidas logo. Op het midden van de borst staat het logo an de club en hoofdsponsor VODACOM versiert het midden van het shirt. Verder staat op de rechter mouw het logo van CARLING BLACK LABEL BEER. Ook de achterkant van het nieuwe shirt is uitgerust met een speciaal detail. Net onder de kraag bevindt zich een print van de doodskop uit het logo van de club. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje met drie diagonale adidas strepen. Dit zijn ook de kleuren van de kousen.

Orlando Pirates uitshirt 2017-2018

Het nieuwe Orlando Pirates uitshirt voor 2017-2018 heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit shirt is echter geheel wit en bevat drie diagonale, zwarte adidas banen over de rechter schouder. Verder staan de logo's van adidas, de club en VODACOM op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met zwarte accenten.

Zoals alle tenues van adidas zijn de nieuwe Orlando Pirates tenues uitgerust met de adidas Climacool technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Orlando Pirates voetbalshirt kopen

De nieuwe Orlando Pirates voetbalshirts voor 2017-2018 kan je per direct kopen in de onderstaande winkels. Het shirt heeft voor volwassenen een prijs van € 89,95 en voor kinderen is de prijs van zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt € 69,95. Check bovendien andere Orlando Pirates producten in deze winkel! Directe levering gegarandeerd!

Koop de nieuwe Orlando Pirates shirts in DEZE WINKEL

of in DEZE SHOP!