6 juli 2018

Olympique Marseille uitshirt 2018-2019

Tegelijkertijd met de bekendmaking van het nieuwe thuisshirt hebben Marseille en Puma de nieuwe uitshirts voor 2018-2019 gelanceerd. In het nieuwe uitshirt speelt Olympique Marseille de Ligue 1, Coupe de Ligue en Europa League uitwedstrijden gedurende 2018-2019. De club van trainer Garcia eindigde afgelopen seizoen op een vierde plaats, waardoor het opnieuw in de Europa League speelt. Vorig seizoen behaalde de Franse club de finale, waarin het met 3-0 verloor van Atletico Madrid. Check hieronder alle details van het nieuwe uitshirt!

Zwart Olympique Marseille uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van Olympique Marseille heeft een fashionable design. Het shirt staat dan ook geheel in het teken van voetbal als het hart van de stad Marseille. De stad staat namelijk bekend als een echte voetbalstad. In Marseille is er altijd reuring. De passie van de stad is al generaties lang aanwezig. Het nieuwe uitshirt straalt deze passie en reuring dan ook uit. Het shirt is geheel zwart en wordt gekenmerkt door het design van ruiten over de borst. Deze ruiten zijn geheel in stijl van de clubkleuren van Olympique Marseille en zijn licht blauw. Deze ruiten staan symbool voor de ijver en passie van het voetbal en de supporters van de club. De mouwen van het uittenue van Marseille bevatten ook een speciaal vlak. Hierop bevinden zich flitsende, licht blauwe strepen. De rechter borst bevat het logo van de nieuwe kledingsponsor Puma. Het Duitse sportmerk is vanaf het seizoen 2018-2019 verantwoordelijk voor het design van de nieuwe tenues van Marseille. Beide partijen tekenden vorig jaar een deal voor vijf seizoen. Dat betekent dat Puma de opvolger is van adidas, dat al sinds 1996 kledingsponsor was van de club uit Zuid Frankrijk. Het logo van Puma komt ook weer in het goud terug op beide mouwen. De linker borst bevat het logo van de club, inclusief een gouden ster. Deze gouden ster verwijst naar het winnen van de Champions League in 1993. Verder bevat het shirt een kleine v-hals met een licht blauwe strip. De binnenkant van de hals bevat ook weer een licht blauwe taping.

Het nieuwe Marseille uittenue voor 2018-2019 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met licht blauwe details. De kousen zijn ook zwart met licht blauwe accenten. Check hieronder nog meer foto's van het nieuwe shirt, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Thauvin, Sakai, Payet, Lopez, Gustavo, Sarr, Rami, Sanson en andere sterspelers.  Check ook het nieuwe thuisshirt. 

Olympique Marseille voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Olympique Marseille uitshirt van Puma kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 79,95 (maten S, M, L, XL en XXL). De prijs van het tenue voor kinderen is € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164, 176). De broekjes hebben een prijs van € 35,- in kindermaten en € 40,- voor volwassenen. De kousen zijn € 18,- voor KIDS en volwassenen. In de onderstaande webwinkels kan je het tenue van Marseille ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt! Wil je andere Marseille producten bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering! 

Bestel het nieuwste Marseille shirt in deze winkel!

of deze SHOP!