6 juli 2018

Olympique Marseille thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van Olympique Marseille is vandaag officieel bekend gemaakt door de nieuwe kledingsponsor Puma en de Franse club. Vanaf het seizoen 2018-2019 is Puma de kledingsponsor van de club. Puma en Marseille tekenden een deal voor de duur van vijf seizoenen. Hierdoor is Puma in ieder geval tot en met het seizoen 2022-2023 verantwoordelijk voor het design van de tenues van ''L'OM''. Adidas had deze functie sinds 1996. Vorig jaar brachten beide partijen al naar buiten dat aan deze samenwerking een einde zou komen. In het nieuwe thuisshirt speelt Marseille de Ligue 1, Coupe de Ligue en Europa League wedstrijden gedurende 2018-2019. Check hieronder de details!

Olympique Marseille PUMA thuis shirt en tenue 2018-2019

Marseille eindigde afgelopen seizoen op een vierde plaats achter Paris Saint Germain, Olympique Lyon en AS Monaco. Bovendien behaalde het de Europa League finale, waarin het van Atletico Madrid verloor. Dit seizoen gaat de club van trainer Rudi Garcia proberen dit te overtreffen. Dat gaat dus gebeuren in dit nieuwe shirt van PUMA. Het thuisshirt van Olympique Marseille is dit jaar overwegend wit met licht blauwe accenten. De mouwen van het shirt zijn namelijk overwegend licht blauw. Deze mouwen bevatten dit jaar een melange achtige print. Dit is een verwijzing naar de zee. Deze verwijzing komt terug in de gehele Puma collectie van Marseille van dit seizoen. De licht blauwe details zijn ook weer te vinden in een subtiele lijn onder de ronde hals. Ook de achterkant van het voetbalshirt van Marseille is uitgerust met een speciaal detail. Hier prijkt namelijk het logo van de stad Marseille net onder de nek. De rechter borst bevat het logo van Puma in het goud en dit logo staat ook weer op beide mouwen. De linker borst is uitgerust met het logo van Olympique Marseille. Boven dit logo prijkt een gouden ster. Deze ster verwijst naar het winnen van de Champions League in 1993. Hoofdsponsor ORANGE versiert het midden van het nieuwe shirt.

Het nieuwe Olympique Marseille tenue voor 2018-2019 wordt compleet gemaakt door een geheel wit voetbalbroekje. Op dit broekje staan ook weer de logo's van de club en Puma. De kousen van het tenue zijn ook wit. Zoals alle Puma tenues zijn de thuisshirts van Marseille ook uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer foto's van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Thauvin, Sakai, Payet, Lopez, Gustavo, Sarr, Rami, Sanson en andere sterspelers. Check ook het nieuwe uitshirt!

Olympique Marseille voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Olympique Marseille shirt van Puma kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 79,95 (maten S, M, L, XL en XXL). De prijs van het tenue voor kinderen is € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164, 176). De broekjes hebben een prijs van € 35,- tot € 40,- en de kousen zijn € 18,-. In de onderstaande webwinkels kan je het tenue van Marseille ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt! Wil je andere Marseille producten bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering! 

Bestel het nieuwste Marseille shirt in deze winkel!

of deze SHOP!