25 mei 2016

Olympique Marseille trainingspak 2016-2017

Het nieuwe Olympique Marseille trainingspak voor 2016-2017 is gelanceerd door kledingsponsor Adidas en de Franse club die afgelopen seizoen in de middenmoot van de Ligue 1 is geëindigd. Dit nieuwe pak wordt door de spelers gebruikt tijdens de trainingen en warming up ter voorbereiding op de Ligue 1 en Coupe de Ligue wedstrijden gedurende dit seizoen. Het trainingspak van L'OM heeft dit jaar een speciaal design. Het bestaat namelijk niet uit een trainingsjack en trainingsbroek, maar uit een speciale top met hoge hals en een trainingsbroek. Deze kunnen bovendien los van elkaar gekocht worden. Daarover straks meer. We bespreken hieronder eerst het design van het nieuwe Marseille trainingspak voor komend seizoen.

Olympique Marseille trainingssweater en trainingsbroek 2016-2017

Het nieuwe Olympique Marseille trainingspak bestaat allereerst uit een zip top of trainingsswaeter. Daarbij kunnen de spelers kiezen tussen twee kleuren. De ene sweater is overwegend wit met licht blauwe en witte accenten en de andere top is overwegend navy blauw met witte en licht blauwe accenten. Deze accenten komen vooral terug in de trademark strepen van Adidas die aan de zijkanten van de tops staan en in de mouwen. Verder worden de trainingssweater van L'OM gekenmerkt door de hoge kraag. Daarnaast hebben de mouwen van beide sweaters een speciaal design. Deze lopen tot driekwart af en worden afgesloten door twee subtiele lijnen. Vanaf driekwart lopen uit deze mouwen zogenaamde compressiemouwen. De onderkant van deze compressie sleeve is uitgerust met een gaatje waardoor de duimen heen gedaan kunnen worden, zodat het de fit heeft van een handschoen. De mouwen bestaan dan ook voor 80% uit polyster en 20% spandex. Dit is het template welke Adidas voor al haar trainingspakken voor 2016-2017 gebruikt. Dit is het zogenaamde Condivo 16 template. Op de borst van de zip tops staan de logo's van de club en Adidas. Adidas is al sinds 1974 kledingsponsor van de club. De andere borst bevat het logo van de club, inclusief een gouden ster. De ster verwijst naar de 9 gewonnen kampioenschappen van de club in Frankrijk. Het nieuwe trainingspak van de Franse club wordt gecompleteerd door een donkere trainingsbroek. De broek van het pak is namelijk navy blauw met aan de bovenkant een dunne horizontale licht blauwe en witte lijn. De Adidas strepen aan de zijkanten van de trainingsbroek zijn wit en bovendien bevat de broek het logo van de club en Adidas. De zijkanten van de broek zijn uitgerust met zakken en de onderkant van de pijpen bevatten een rits, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen. Alle trainingskleding van de Franse club is door Adidas uitgerust met de Climacool technologie. Dit systeem zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers van de club optimaal kunnen presteren. Check hieronder een foto van het nieuwe trainingspak, waarin sterren als Batshuayi, Diarra en Fletcher dit seizoen trainen. In de voorbereiding op de wedstrijden wordt een ander trainingspak gebruikt. Dit is het presentatiepak van Olympique Marseille voor 2016-2017.

Olympique Marseille trainingspak kopen

Het nieuwe Marseille trainingspak kan je per direct kopen voor kinderen en voor volwassenen. De broek en de trainingssweater kunnen los van elkaar gekocht worden. De trainingsbroek heeft een prijs van € 45,- voor kinderen en voor volwassenen een prijs van € 55,-. De zip top heeft een prijs van € 75,- voor volwassenen en voor kinderen € 65,-. De prijs van het pak voor volwassenen is daarmee ongeveer € 130,- en voor KIDS € 110,-. Wil je andere producten van de Franse club kopen? Check dan onder anderre het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen van de producten. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe Olympique Marseille trainingspak in de officiële Adidas shop! 

of in de officiële Marseille STORE

of in deze L'Om voetbalSHOP

Marseille -training -top -2016-2017