25 mei 2016

Olympique Marseille presentatiepak 2016-2017

Het nieuwe Olympique Marseille presentatiepak voor 2016-2017 is inmiddels ook bekend. Dit pak draagt de Franse club in de voorbereiding op de Ligue 1 en Coupe De Ligue wedstrijden gedurende 2016-2017. In dit trainingspak trainen de spelers niet. Dit pak wordt vooral gebruikt tijdens het reizen naar de wedstrijden van de club en het verblijf in het hotel voorafgaande aan de wedstrijden van de club komend seizoen. Vaak staan de spelers ook de pers te woord in dit trainingspak of wordt dit pak gedragen door leden van de trainingsstaf. We bespreken hieronder het design van het nieuwe pak van de club die afgelopen seizoen in de middenmoot geëindigd is.

Blauw Olympique Marseille trainingspak 2016-2017

Het nieuwe trainingspak van Marseille heeft een donkere kleur. Het trainingsjack van het presentatiepak is overrwegend navy blauw. Verder bevat het presentatiejack een capuchon met aan de zijkanten van de muts subtiele lijnen in de clubkleuren van Olympique Marseille: wit en licht blauw. De zijkanten van het jack zijn uitgerust met de drie trademark strepen van Adidas. Deze strepen zijn voor het eerst op de zijkanten van het trainingsjack en dus niet meer op de schouders en mouwen. De mouwen zijn zogenaamde raglanmouwen, welke strak om de armen vallen. Verder is het jack uitgerust met de logo's van Adidas en de club. De linker borst bevat het logo van de club met daarboven een ster, welke verwijst naar de negen gewonnen kampioenschappen van de club. De andere borst bevat het logo van de kledingsponsor in het wit. De achterkant van het jack is uitgerust met laser uitgesneden ventilatiegaatjes, waarin de Climacool technologie van Adidas is verwerkt. Verder zijn de zijkanten van het presentatiejack uitgerust met twee zakken met een rits. De trainingsbroek van dit pak heeft dezelfde kleur als het jack. Deze presentatiebroek is ook navy blauw met zakken aan de zijkanten en bevat ook de logo's van de club en Adidas. De onderkant van deze trainingsbroek is uitgerust met een rits, zodat de broek makkelijk over de voetbalschoenen aan en uit gedaan kan worden. Zoals alle trainingskleding van Adidas is dit nieuwe pak uitgerust met de Adidas Climacool technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer en waardoor de spelers optimaal kunnen presteren. Marseille en het Duitse sportmerk hebben ook nog een tweede presentatiepak gelanceerd. Dit pak heeft hetzelfde design als het hierboven besproken navy blauwe pak. Alleen het jack van het andere pak is overwegend wit met navy blauwe en licht blauwe details. Check hieronder een foto van het nieuwste presentatie trainingspak van de Franse club, welke komend seizoen gedragen wordt door spelers als Diarra, Bathuayi, Diaby en Fletcher.

Olympique Marseille presentatiepak kopen

Het nieuwe Olympique Marseille presentatiepak voor dit seizoen kan je voor kinderen en volwassenen kopen. De prijs van het pak voor volwassenen is € 130,- en voor kinderen € 110,-. Verschillende shops bieden het pak op een andere manier aan. In de officiële shop van Adidas kan je het presentatiejack en de presentatiebroek in verschillende maten kopen en dus los van elkaar. In andere shops is het pak in één geheel te koop en kan je geen verschillende maten voor het jack en de broek kopen. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan onder andere het overzicht hiernaast of hieronder en vergelijk bovendien de prijzen. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Olympique Marseille pak in de officiële Adidas shop! 

of in deze officiële L'Om SHOP

Marseille -presentatiepak -2016-2017