Tegelijkertijd met de nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2015-2016 heeft de Franse club Olympique Marseille in samenwerking met kledingsponsor Adidas de nieuwe trainingskleding voor 2015-2016 gelanceerd. Deze trainingskleding wordt door de spelers van Olympique Marseille gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Ligue 1, Coupe De France en Europa League wedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. In dit artikel lichten we de nieuwe trainingspakken van Marseille uit, welke bestaan uit een trainingssweater en een trainingsbroek. L'Om en Adidas hebben twee trainingspakken gelanceerd. Het eerste trainingspak bevat een licht blauwe sweater met een hoge hals en witte Adidas trademark strepen over de schouders en mouwen. Opvallend aan de training sweater is dat de borst een andere tint licht blauw bevat en over de borst dunne verticale glimmende banen lopen. De hoge hals van de sweater is verder voorzien van een rits en aan de onderkant van de sweater loopt een horizontale witte baan. De rechter borst bevat het logo van Adidas en de andere borst bevat het logo van de club in een speciale uitvoering. Om het logo loopt namelijk een extra blauwe baan met daarin gouden details. De naam en het oprichtingsjaar van de Franse club (1899) staan namelijk in het goud in de omranding. Verder bevat de sweater mouwen, die strak om de armen vallen.

Het licht blauwe Olympique Marseille trainingspak wordt gecompleteerd door een licht blauwe trainingsbroek, welke aan de bovenkant voorzien is van een witte verticale strip. De zijkanten van de trainingsbroek bevatten twee zakken en verder staan de logo's van de club en Adidas op de trainingsbroek. De trainingsbroek valt strak om de benen en bestaat evenals de sweater van het trainingspak voor 100% uit polyester. Daarnaast zijn de Olympique Marseille trainingspakken uitgerust met het Adidas Climacool systeem, welke ervoor zorgt dat zweet en vocht naar de buitenkant van het pak wordt getransporteerd en de spelers van de club optimaal kunnen presteren. Naast het geheel licht blauwe trainingspak hebben de spelers van Marseille ook nog de keuze uit een trainingspak met een witte sweater. Deze trainingssweater bevat licht blauwe Adidas trademark strepen en een licht blauwe band aan onderkant. Ook dit pak wordt gecompleteerd door een licht blauwe trainingsbroek. Check hieronder de foto's van de nieuwe Olympique Marseille trainingspakken. Deze pakken kan je vanaf nu kopen in de online voetbalshop van Adidas. De prijs van het trainingssweater is € 65 in volwassen maten en € 50,- in kindermaten. De trainingsbroek is € 50,- in volwassen maten en € 45 in KIDS maten of kindermaten. Scoor nog 15% EXTRA KORTING

als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Adidas. Directe verzending en geen verzendkosten! Check overigens ook het nieuwe thuisshirt of het nieuwe 3e shirt en de presentatiepakken van de club.

KOOP HET HIER....en deel hieronder je mening!

Olympique Marseille Sweater 2015-2016

Marseille Training Sweater 2015-2016

Olympique Marseille Trainingsbroek 2015-2016