Het nieuwe Olympique Marseille thuisshirt is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Adidas en de Franse club. In dit voetbalshirt speelt Olympique Marseille de Ligue 1 en Europese thuiswedstrijden in het Stade Velodrome in Marseille gedurende het seizoen 2015-2016. Het nieuwe shirt zal voor het eerst gedragen worden in de wedstrijd tegen Monaco op 9 mei. Vorige week lekte het design van het nieuwe Marseille thuisshirt nog uit. Dit blijkt ook daadwerkelijk het nieuwe shirt van ''L'Om'' te worden. Het nieuwe thuisshirt van Olympique Marseille is wit met licht blauwe details uit de clubkleuren van de club. Zo is bevat de henley collar van het shirt een licht blauwe band en lopen er ook licht blauwe Adidas trademark strepen over de schouders en mouwen. Bovendien komt de licht blauwe kleur in de vorm van meshpanelen terug aan de onderkant van het shirt en in een band aan de onderkant van de mouwen. Ook het logo van Adidas op de rechter borst is licht blauw. Het meest opvallend aan het nieuwe thuisshirt van Olympique Marseille is het logo op de linker borst. Aan het reguliere logo is namelijk een extra licht blauwe band toegevoegd met een gouden omranding. In deze gouden omranding staat de naam van de club en het oprichtingsjaar: 1899. Binnen deze band staat het logo van de club, waaronder de leus van de club staat: ''Droit au but.'' Boven het logo staat een gouden ster, welke verwijst naar de gewonnen Champions League in 1993. De binnenkant van de kraag bevat ook een speciaal detail. Hierin staat namelijk het embleem van de stad Marseille, de Armoiries de Marseille.

Het nieuwe Olympique Marseille thuistenue wordt gecompleteerd door een geheel wit voetbalbroekje met aan de zijkanten licht blauwe Adidas trademark strepen. Bovendien staan op de shorts de logo's van Marseille en Adidas. De kousen zijn wit met aan de bovenkant licht blauwe Adidas trademark strepen. Bovendien bevatten de kousen de initialen van de club: OM. Check hieronder de foto's van het nieuwe Olympique Marseille thuisshirt 2015-2016. Dit voetbalshirt kan je vanaf nu kopen in de online shop van Adidas. INCLUSIEF 15% korting

als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Adidas en bedrukking van sterren als Gignac, Ayew, Batshuayi en Ocampas. Check daar ook de nieuwe uitshirts, 3e shirts, presentatiepakken en trainingsshirts van Olympique Marseille.

KOOP het hier... en deel hieronder je mening!

Olympique -Marseille -voetbalshirt -2015-2016

Olympique Marseille Thuisshirt 2015-2016

Olympique -Marseille -thuisshirt -2015-2016

Marseille -thuisshirt -2015-2016

Bron foto's:
footyheadlines.com