16 maart 2017

Intersport vanaf 2017-2018 geen shirtsponsor van Olympique Marseille meer

Het gaat lekker in Marseille! Nadat eerder deze week bekend werd dat Olympique Marseille en adidas na 2018-2019 afscheid van elkaar nemen, dient het het volgende afscheid zich aan. Volgens Franse media zullen de wegen van hoofdsponsor INTERSPORT en de Franse club deze zomer scheiden. Dit betekent dat er vanaf 2017-2018 een nieuwe shirtsponsor op de voetbalshirts van ''L'OM'' komt te staan. Sportketen Intersport was sinds het seizoen 2012-2013 shirtsponsor van de club en volgde destijds gokbedrijf BETCLIC op. Op de huidige 3e shirts van Olympique Marseille staat momenteel het logo van een andere sponsor: MUTUELLES DE SOLEIL. Volgens Franse media is het echter onwaarschijnlijk dat het verzekeringsbedrijf vanaf volgend seizoen hoofdsponsor wordt en op alle shirts van Marseille komt te staan. We verwachten dat de club binnen afzienbare tijd de nieuwe sponsor lanceert.

We gaven het al aan. Adidas zal alleen komend seizoen nog kledingsponsor van de club zijn. Vanaf 2018-2019 maakt het Duitse sportmerk waarschijnlijk plaats voor PUMA. Check alles over de breuk tussen adidas en de club.

Wil je het Olympique Marseille voetbalshirt kopen? Check deze online shop of deze winkel of check het overzicht hiernaast of hieronder. Heb je een mening over het aanstaande afscheid van adidas en Marseille? Deel het hieronder!