4 mei 2016

Olympique Marseille 3e shirt 2016-2017

Olympique Marseille heeft dit seizoen ook een 3e shirt naast het nieuwe thuisshirt en uitshirt. In dit 3e voetbalshirt speelt Olympique Marseille vooral de wedstrijden in de Franse beker en een aantal uitwedstrijden in de Ligue 1 gedurende 2016-2017. Het nieuwe shirt heeft een speciaal design. Het is namelijk een ode aan de vele Argentijnse spelers die de club in de geschiedenis heeft gehad. Bekende spelers die bij de club hebben gespeeld zijn Heinze, Lucio Gonzalez, Civelli en Ocampos. Om deze reden is het nieuwe 3e shirt van de Franse club die haar thuiswedstrijden in het Stade Velodrome speelt, geheel in stijl van het voetbalshirt van het nationale elftal van Argentinië. We bespreken het hieronder en geven bovendien aan waar je dit Marseille shirt exclusief kunt kopen!

Olympique Marseille 3e tenue 2016-2017

Het nieuwe 3e shirt van Olympique Marseille voor 2016-2017 bevat net als het voetbalshirt van Argentinië verticale witte en licht blauwe banen. De voorkant van het shirt bevat twee witte verticale banen en drie licht blauwe verticale banen. De mouwen van het shirt zijn geheel licht blauw en worden afgesloten door een witte en zwarte bies. De zwarte kleur komt bovendien terug in de drie Adidas strepen. Hoewel deze op de nieuwe thuisshirts en uitshirts van de Franse club over de zijkanten van het shirt lopen, zijn deze strepen op het nieuwe 3e shirt te vinden over de schouders en mouwen. Ook de v-hals van het voetbalshirt is zwart, evenals de gevouwen kraag. Op de rechter borst prijkt het logo van Adidas in het zwart en de linker borst bevat het logo van de club uit Marseille. Boven het logo staat een ster, welke verwijst naar de gewonnen Europa Cup I in 1993 en onder het logo staat de leus van de club: ''Droit au but''. Het midden van het shirt bevat een andere sponsor dan op de thuisshirts en uitshirts staat. Als sponsor staat namelijk Mutelles du Soleil op het 3e shirt. Op de andere shirts van de club staat hoofdsponsor Intersport. Het nieuwe Olympique Marseille 3e tenue wordt gecompleteerd door een licht blauw short met aan de zijkanten zwarte Adidas strepen. Op de shorts staan ook de logo's van de club en Adidas. De kousen zijn licht blauw met aan de bovenkant een horizontale zwarte streep en daarboven drie verticale Adidas trademark strepen. De nieuwe Marseille 3e tenues zijn uitgerust met de Climacool technologie van Adidas, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder het nieuwe shirt waarin sterren als Diaby, Diarra, Fletcher, Batshuayi en Rekik zullen schitteren gedurende 2016-2017. Check ook meer informatie over het nieuwe Olympique Marseille uitshirt 2016-2017 en Olympique Marseille thuisshirt voor 2016-2017.

Olympique Marseille voetbalshirt kopen

Het nieuwe Marseille 3e shirt voor 2016-2017 kan je per direct kopen voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 80-€ 85,- en voor kinderen € 65,-. De longsleeve versie is alleen beschikbaar voor volwassenen en heeft een prijs van € 90,-. Wil je het 3e voetbalshirt van Olympique Marseille laten bedrukken met een eigen naam en nummer of van één van de spelers, dan is dat hier ook geen probleem. Of check ook het overzicht met andere beschikbare producten van de Franse club in het overzicht hiernaast of hieronder. En vergelijk de prijzen. Directe levering en gratis verzending! 

Koop het nieuwe Marseille voetbalshirt in deze Marseille STORE

of in de officiële Marseille Adidas SHOP!

Marseille -3e -shirt -2016-2107

Marseille -3e -tenue -2016-2017