4 augustus 2015

Olympiakos uitshirt 2015-2016

Het nieuwe Olympiakos uitshirt 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door de Griekse club en kledingsponsor Adidas. Het Duitse sportmerk is vanaf dit seizoen kledingsponsor van Olympiakos en heeft PUMA vervangen. In juni maakten Olympiakos en Adidas al het thuisshirt bekend en vandaag volgde het nieuwe uitshirt van Olympiakos. In dit voetbalshirt speelt Olympiakos de Griekse Super League en Champions League uitwedstrijden gedurende 2015-2016. Olympiakos is afgelopen seizoen kampioen van Griekenland geworden en doet daarom mee in de Champions League. Thuishaven van Olympiakos is het Georgios Karaiskákisstadion in Piraeus.

Olympiakos uittenue 2015-2016

Het nieuwe Olympiakos uitshirt 2015-2016 is overwegend blauw en bevat dunne verticale rode strepen over het shirt. Verder wordt het voetbalshirt van Olympiakos gekenmerkt door de verschillende meshpanelen waarin de Adidas Climacool technologie is verwerkt. Deze meshbanen met gaatjes komen terug in de v-hals, de banen aan de onderkant van de mouwen en een horizontale baan aan de onderkant van het voetbalshirt. Deze banen zijn allemaal rood, evenals de drie strepen van Adidas over de schouders en mouwen. De Adidas Climacool technologie zorgt ervoor dat de spelers van Olympiakos optimaal kunnen presteren, door het zorgt voor ventilatie en bovendien ervoor zorgt dat zweet en vocht naar de buitenkant van de shirts wordt getransporteerd. De rechter borst van het shirt van Olympiakos bevat het logo van Adidas in het wit en de andere borst bevat het logo van de club. Boven dit logo prijken vier gouden sterren, welke verwijzen naar de 42 kampioenschappen van de club. Per tien kampioenschappen mag een Griekse club een ster boven het logo plaatsen. De linker mouw is uitgerust met een speciale badge ter ere van het 90 jarig bestaan van de club dit jaar. Olympiakos is namelijk op 10 maart 1925 opgericht. Het nieuwe Olympiakos uittenue 2015-2016 wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten rode Adidas strepen. Ook de kousen van het shirt zijn overwegend blauw met rode details. Check hieronder de foto's van de Olympiakos uitshirts, waarin sterren als Gago, Dominguez, Kasami en andere sterspelers van de club schitteren gedurende 2015-2016. Eerder werd al het nieuwe Olympiakos thuisshirt 2015-2016 officieel gelanceerd door Adidas en de Grieken.

Olympiakos voetbalshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Olympiakos voetbalshirt kan je vanaf nu in volwassen maten kopen in de online voetbalshop van Olympiakos. Laat hier ook je voetbalshirt bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering en gratis verzending!

Olympiakos -uitshirt -2015-2016