18 november 2015

Officiële bedrukking Zweden voetbalshirts 2016-2017

De officiële bedrukking voor de voetbalshirts van Zweden voor Euro 2016 en de periode 2016-2017 is inmiddels ook bekend gemaakt door de Zweedse voetbalbond en Adidas. Dit betreft de bedrukking van de namen en de nummers van de spelers op de achterkant van het voetbalshirt. Bovendien bevatten de shirts van landenteams ook een borstnummer en zijn de voetbalbroekjes van Zweden op de linker pijp uitgerust met het nummer van de spelers. Zweden en Adidas hebben voor het thuisshirt en uitshirt een andere stijl gekozen. Enerzijds omdat beide shirts een andere kleur bevatten en anderzijds omdat de uitshirts een wat rauwer design hebben. In dit blog bespreken we de stijl van zowel de bedrukking voor het Zweden thuisshirt als het uitshirt voor het EK van 2016. En uiteraard geven we aan waar je het Zweden voetbalshirt met officiële bedrukking exclusief kunt kopen.

Officiële bedrukking Zweden EK 2016 thuisshirt

De officiële bedrukking voor het thuisshirt van Zweden voor 2016-2017 heeft dezelfde kleur als de drie strepen van Adidas aan de zijkanten van het shirt en heeft dus een helder kleur blauw. Zowel het rugnummer als het borstnummer op de voorkant van het shirt zijn blauw en ook de namen van de spelers hebben deze kleur. Omdat het voetbalbroekje van het Zweden thuistenue blauw is zijn de nummers op de voetbalbroekjes juist geel. De stijl van de bedrukking is vrij statig en betreft het sans serif font of lettertype. Deze stijl bevat weinig opvallende details, behalve dat de rugnummers zijn uitgerust met een extra subtiel lijntje in bijna dezelfde kleur blauw als de overige bedrukking. Wat verder kenmerkend aan de officiële bedrukking voor het Zweden voetbalshirt is, is dat de rugnummers niet het logo an de voetbalbond bevatten. Waar bij clubs de officiële bedrukking uitgerust is met de logo's van de club in het rugnummer, is dit niet het geval bij de officiële bedrukking van Adidas voor de landenteams. Deze bevatten nergens het logo van de voetbalbond.

Officiële bedrukking Zweden EK 2016 uitshirt

De officiële bedrukking voor het Zweden uitshirt voor 2016-2017 ziet er anders uit dan de bedrukking voor het thuisshirt. Omdat het Zweden uitshirt is geïnspireerd door de streetstyle in het land, heeft de bedrukking voor het uitshirt ook deze uitstraling. De achterkant van het Zweden uitshirt is geheel navy blauw. Om deze reden is de bedrukking voor het uitshirt wit met een blauwe uitlijning. Bovendien heeft de printing een wat rauwere uitstraling en lijkt het net of deze gebroken is en bevat het rugnummer kleine streepjes. Het lettertype is hetzelfde als het font van het thuisshirt en is dus het sans serif lettertype, maar dan met een wat rauwere uitstraling. Zowel het borstnummer, als het rugnummer en de namen van de spelers zijn wit. Ook het nummer op het short van Zweden is wit. Wat wel opvalt aan het borstnummer en nummer op de broekjes is dat deze vrij groot geprint zijn op de borst en de linker pijp van het short. Check hieronder de foto's van de Zweden voetbalshirts met officiële bedrukking!

Check hieronder een overzicht van welk rugnummers & borstnummer de spelers van het nationale elftal dragen tijdens het EK.

Zweden voetbalshirt met officiële bedrukking kopen

Het Zweden voetbalshirt met bedrukking kan je per direct scoren! Wil jij dus met de naam en het nummer van Ibrahimovic, Toivonen, Lustig, Kallstrom, Wernbloom, Berg of een eigen naam en nummer op de achterkant van je shirt schitteren? De meerprijs van de officiële bedrukking is slechts € 15,-. Het Zweden thuisshirt en uitshirt voor volwassenen hebben een prijs van € 80,- – € 85,- en voor KIDS € 65,-. Wil je goedkopere Zweden producten of andere producten van het land scoren? Check dan het overzicht met beschikbare producten in het overzicht hiernaast. Directe levering en gratis verzending!

Koop het Zweden shirt met officiële bedrukking in de grootste Zweden shop!

of in de officiële Adidas Zweden shop

of in deze speciale Zweden store!

Officiele -bedrukking -zweden -thuisshirt -2016-2017
Bedrukking -zweden -uitshirt -2016-2017


Rugnummers Zweden Euro 2016-2017

Check hieronder het overzicht van de rugnummers, welke de spelers van het nationale elftal van Zweden dragen tijdens het EK. Tijdens de kwalifcatie- en oefenwedstrijden voor het WK zullen de spelers van het nationale elftal weer andere nummers dragen.  

Keepers
1    Andreas Isaksson
12    Robin Olsen
23    Patrik Carlgren
Verdediging
2    Mikael Lustig
3    Erik Johansson
4    Andreas Granqvist
5    Martin Olsson
13    Pontus Jansson
14    Victor Lindelöf
17    Ludwig Augustinsson
Middenveld
6    Emil Forsberg
7    Sebastian Larsson
8    Albin Ekdal
9    Kim Källström
15    Oscar Hiljemark
16    Pontus Wernbloom
18    Oscar Lewicki
21    Jimmy Durmaz
22    Erkan Zengin
Aanval
10    Zlatan Ibrahimović
11    Marcus Berg
19    Emir Kujović
20    John Guidetti