Norwich City thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van de Engelse club Norwich City is officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de kledingsponsor Errea. Het gave nieuwe thuisshirt is te zien tijdens de thuiswedstrijden op Carrow Road. In dit stadion passen ongeveer 26.000 supporters. Voor deze supporters wordt aankomend seizoen het 3e jaar op rij dat Norwich City haar wedstrijden speelt in de Championship. Niet alleen in de thuiswedstrijden in de Championship is het nieuwe shirt van Norwich City te zien, ook tijdens de wedstrijden in de Engelse FA Cup en de League Cup gaan we dit gave shirt terugzien. De League Cup werd zelfs al een keer gewonnen door de club uit Norwich. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe thuisshirt van Norwich City? Check de details hieronder!

Norwich City thuis shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe thuisshirt van Norwich City is Errea. Sinds 2011 heeft Errea de verantwoordelijkheid voor het design van de nieuwe shirts van Norwich City. Dit seizoen heeft Norwich een flitsend ontwerp gemaakt waarmee de spelers van Norwich City de show gaan stelen in de Engelse Championship. Natuurlijk is de basiskleur van het nieuwe thuisshirt geel, maar de donker gele, witte en groene driehoekjes op de bovenkant van het shirt zorgen voor een schitterend karakter van het shirt. De kraag van het nieuwe thuisshirt van Norwich City is rond en wordt versierd met een groene rand. Deze groene kleur komt ook terug in de biezen van de mouwen van het nieuwe thuisshirt. Deze groene kleur is hetzelfde als de groene kleur van de driehoekjes op de bovenkant van het shirt. Het logo van Errea staat op de rechterkant van de borst. Dit logo is groen van kleur. Op de linkerkant van de borst is het clublogo van Norwich City te zien. Dit club logo heeft de kleuren groen en geel. Hieruit blijkt dus dat het shirt is ontworpen aan de hand van de clubkleuren van Norwich City. De shirtsponsor van de Engelse club is LEOVEGAS. Deze is terug te vinden op de voorkant van het shirt. Het nieuwe thuistenue van Norwich City wordt gecompleteerd door een groene broek en groen/gele voetbalkousen. Wij van voetbalshirts.com vinden dat Norwich City één van de vetste shirts voor het seizoen 2018-2019 gelanceerd heeft. Wat vinden jullie?

Norwich City voetbalshirt kopen

Het nieuwe thuisshirt van Norwich City is vanaf medio augustus 2018 exclusief te bestellen in de onderstaande webshop. In deze webwinkel is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Engelse club. Ben je opzoek naar andere producten van de Engelse voetbalclub? Bekijk dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Norwich voetbalshirt in DEZE WEBSHOP